Хубавото на разпродажбите е, че сред тях има не само

...
Хубавото на разпродажбите е, че сред тях има не само
Коментари Харесай

12 шопинг находки от намаленията: Обувките, които ще носим през пролетта

Хубавото на разпродажбите е, че измежду тях има освен зимни модели като дебели якета и ботуши, само че и страхотни находки, които можем да носим както в този момент, по този начин и през новия сезон. Дали ще е някоя рокля с дълъг ръкав и миди дължина, грациозен oversize блейзър, пъстър или съвършената бяла риза, а за какво не и обувките, които са станали безспорната класика за всеки дрешник.

Вероятно се досещате, че става въпрос за мокасините и оксфордките с връзки, които са настоящи съвсем всеки сезон, тъй като можем да носим както с дънки и тренчкот, по този начин и с костюм, а от време на време и с обемно спортно. Точно по тази причина са станали неотменна част от всеки и сигурно имаме потребност от някой нов чифт в него.
               

Още повече, че в последно време моделите с по-грубите подметки са по-актуални, както и тези с отворена пета. Така че сигурно бихме добавили някой от тях за идващите месеци. Но пък и харесваме и по-елегантни типичен модели, които обаче избираме да бъдат в цветове, разнообразни от черно. Обувките с връзки и груби подметки също ще се запазят измежду трендовете и ще има задоволително мотиви и места, на които да ги носим. Затова вижте в галерията ни къде какво открихме!
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР