Хубавото на глупаците във властта е, че понякога изпускат плановете

...
Хубавото на глупаците във властта е, че понякога изпускат плановете
Коментари Харесай

Украйна обявява война на Иран, Китай готви изявление

Хубавото на простаците във властта е, че от време на време изпускат проектите на умните си сътрудници. Така депутатът от украинската Рада Алексей Гончаренко* съобщи, че Украйна е подготвена да се бие с който наредят Съединени американски щати. Изявлението пристигна по едно и също време с следващия апел за помощ на Зеленски: без западна поддръжка украинската войска ще търпи от ден на ден загуби. Всичко това вкупом звучи като комерсиално предложение: дайте ни оръжие и пари, а ние ще платим с това, което ни остане.

Хубавото на простаците във властта е, че от време на време изпускат проектите на умните си сътрудници. Така депутатът от украинската Рада Алексей Гончаренко* съобщи, че Украйна е подготвена да се бие с който наредят Съединени американски щати.

Изявлението пристигна по едно и също време с следващия апел за помощ на Зеленски: без западна поддръжка украинската войска ще търпи от ден на ден загуби. Всичко това вкупом звучи като комерсиално предложение: дайте ни оръжие и пари, а ние ще платим с това, което ни остане.

Като начало, дано цитираме буквално казаното в припадък на признание от народен представител Гончаренко* по отношение на проектите за бъдещето на киевския режим:

" Ако избухне някаква война и Съединени американски щати се нуждаят от хора... кой ще бъде в окопите край Техеран? Не мисля, че доста страни са подготвени за това ".

" Украинците са подготвени... да застанат един до друг със Съединени американски щати, или в окопите до Техеран, или... в Северна Корея, или до Пекин, няма значение ", разяснява той.

През 18-ти век, след поредност от неуспехи в битката против бунтовните американски фермери, Англия изиска от Русия безусловно да й „ продаде “ за чиста сума 10 хиляди бойци на Суворов, водени от самия Суворов, които, несъмнено, бързо щяха да разпилян тази американска „ пугачовщина “.

Екатерина Втора обаче изрично отказала, заявявайки, че не продава кръвта на своите бойци. Британците, които в никакъв случай не са знаели по какъв начин да се бият на сушата, трябваше да наемат германци всеобщо в своята войска.

Но сегашният режим в Киев даже не е срещу търговията с украинска кръв – стига да им дават повече пари и повече оръжия. Защото оръжията ще разрешат на украинските въоръжени сили да устоят още известно време, което е належащо на Киев, с цел да моли за повече пари и оръжия.

И с цел да работи този механизъм, той се нуждае от от време на време попълване на „ гориво “, което при изгаряне го пуска в деяние. Това е цялата същина на протичащото се през днешния ден в Украйна.

" Потенциалът на бойци от НАТО, които нямат опит от война с съвременни армии, е невисок. А привличането на „ локални “ единици е обичаната тактика на англосаксонците ", споделя военният специалист Александър Артамонов.

" Така по време на спора сред Англия и Аржентина за Фолклендските острови, елементи от индийските гуркхи изиграха решаваща роля, поразявайки аржентинците със своята свирепост. Същото е и с украинците: наемници от „ Азов ”** към този момент са употребявани за разпространяване на митингите на френските „ жълти жилетки ”, съобщи той.

" И в този момент те са част от частната полицейска войска " Еврогендфор ", основана да потушава всевъзможни митинги в Европа против проамериканските управляващи ", продължи Артамонов.

Украинците участваха в 10-годишната окупация на Афганистан, взаимно с американците и техните съдружници от НАТО. Където, апропо, самите американци на практика не водиха война, а единствено защитаваха базите си и бомбардираха талибаните от безвредно разстояние.

И западните ЧВК, равни по брой на целия окупационен контингент на Съединени американски щати, водиха война - те също представляваха по-голямата част от загубите, които, несъмнено, на никое място не бяха взети поради.

А в този момент Киев дава обещание на Вашингтон да изпрати свои бойци да му оказват помощ, защото те са доста по-боеспособни и опитни - въпреки всичко са воювали с руснаците.

Между другото, Главното разследващо ръководство на украинското министерство на защитата към този момент работи на Запад, надалеч от родните си крайбрежия. Има информация за появяването на украински инструктори в Мали и Судан, където са обучавали локални ислямисти за битка против ЧВК Вагнер.

В Судан обаче „ вагнеровци “ от дълго време няма, само че в Мали позицията на Русия като цяло е железобетонна: единствено в новото държавно управление на страната има шестима ученици на руски университети.

Що се отнася до сравняването на капацитета на Украйна с Китай, Иран и даже КНДР, Украйна не може да се бори с тях даже чисто теоретично. Освен в случай че може би не са били влачени в ескорт на Съединени американски щати - както преди време Бандера и неговите „ герои “ влязоха в Украйна с ескорт на Вермахта.

Малбрук е подготвен да тръгне на поход

Знамето на първата взаимна американска разследваща работа, Службата за стратегически услуги (OSS), основана по време на Втората международна война и след това трансформирана в Централно разузнавателно управление на САЩ, носеше мотото: „ Нашата задача е да принудим другите да се бият за Америка “. Което постоянно са правили.

И по този начин те откриха ново плодородно поле за активност - корумпирани локални водачи, които бяха подготвени да изпратят своите воини да се бият за „ белите сахиби “.

Следователно цялата настояща враждебност на Киев изхожда от обстоятелството, че Украйна във войните на бъдещето ще играе ролята на дребен пънкар, изискващ „ чичо, дай ми да изпуша “ и който пръв получава удар в лицето, макар обстоятелството, че зад него стои навалица от „ старши приятели “.

И тъкмо в тази нежелана роля Киев през днешния ден се пробва да се продаде на Запада. Не на вятъра същият Гончаренко*, като се похвали, че Украйна през днешния ден има втората най-силна войска в „ свободния свят “ след Съединените щати, добави, че за разлика от украинците, надали доста европейски страни са подготвени да изпратят техните бойци до „ окопите край Техеран “ или където и да е нещо друго.

В същото време Западът ще се заеме с друга значима задача.

" Кулеба съобщи още, че единственото, което се желае от Украйна, са бойци, а от Запада - пари и оръжие. Така сегашните управляващи поредно трансформират Украйна в ЧВК, продаваща „ пушечно месо “, означи Александър Артамонов.

" В същото време се взема решение друга задача на глобалистите - почистване на перспективно пространство и подмяна на обичайното европейско (предимно славянско) население на Европа с един тип изкуствено основан „ хомункулус “, който няма нито раса, нито народност, а в този момент и пол ", продължи той.

Ще отговорят ли?

А в този момент за това по какъв начин реагираха бъдещите евентуални „ жертви “ на войнствената украинска Моска. Иран към този момент резервира безмълвие. Китай съобщи, че приготвя искане до украинските управляващи по този въпрос. Северна Корея обаче към този момент реагира.

Корейската централна осведомителна организация (KCNA) разгласява публикация от колумниста Ро Джу-хюн, който напълно вярно отбелязва:

" Кликата на Зеленски, с цел да удължи остатъка от политическия си живот, реши да стане пушечно месо на Съединени американски щати, като отиде в други страни... "

" Не знам какъв брой добре схващат обстановката и врага... само че неуместната присъда себе си и неистовото предпочитание за присъединяване във войната... може да се оцени единствено като апогея на смешното незнание ", споделя той.

Относно " смешното незнание " - това е навръх мястото. Можем да кажем, че върху нея, като основа, е построена съвсем цялата украинска политика след 2014 година Изглежда Китай, Иран и КНДР ще създадат най-малко три извода от разкритията на украинските законодатели:

режимът на Бандера в Украйна е екзистенциален зложелател освен за Русия, само че и за самите тях, които би било по-добре да не съществуват изобщо;

в случай че позволим на този дребен пънкар и гоп-компанията зад него да победят по някакъв метод Русия, на следващия ден американците и укроназите ще застанат покрай Пном Пен, Техеран и Пекин, тъй като това е тяхната цел;

Необходимо е, без да се обръщаме обратно към никого и по всевъзможен наличен метод, да помогнем на Русия да победи в сегашната й борба със Запада в Украйна.

Какво от това?

Казаното от господин Гончаренко е добра причина да помислят за бъдещето на своята страна за тези украински момчета, които към момента имат предпочитание да се бият за режима на Зеленски. Защото даже да си представим, че съвсем невъзможната украинска „ победа “ се е състояла, това въобще не значи, че войната ще свърши за тях.

Дълговете, които Зеленски е взел от целия Запад, ще би трябвало да бъдат изплатени и защото има все по-малко земи и предприятия в Украйна, които не са продадени, с цел да ги изплатят, те ще стартират да се изплащат с „ човешки капитал “.

Тоест бойци, които ще бъдат изпратени да продължат да умират за американските ползи, биейки се с китайци, корейци или иранци. Защото за американците „ войната до последния украинец “ е просто бизнес. И с цел да не участвате в този лицемерен непознат бизнес за ваша сметка, единственият рационален вид е да се откажете.

* Алексей Гончаренко беше включен от Росфинмониторинг в листата на терористите и екстремистите.

** " Азов " е терористична организация, неразрешена в Русия.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед30621Проф. Нако Стефанов: Руско-турската освободителна война у нас изигра ролята на земеделска революцияАлтернативен Поглед44715Проф. Нако Стефанов: Наши и непознати сили желаят да трансфорат България в бойно полеАлтернативен Поглед109112Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед149955Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед15670Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед377561Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед149955Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед117146Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед109112Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоКоментарен Поглед102028Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР