Хубаво е, когато видим, че грижите за външния ни вид

...
Хубаво е, когато видим, че грижите за външния ни вид
Коментари Харесай

Грижата за красотата ти се отплаща – буквално

Хубаво е, когато забележим, че грижите за външния ни тип дават резултат. Сияйната и здрава кожа, ослепително белите зъби и красивата коса са фантазията на всяка жена, само че какво ще кажете в добавка да имате и дословна, финансова компенсация за положените грижи и старания?

Ето и някои от най-актуалните оферти, с които можете незабавно да се включите като един същински предан клиент на Lilly.

А по какъв начин да се възползвате от най-хубавите оферти за външен тип и да трупате Цветчета, когато пазарувате, научете по-долу.

.

 Lilly Drogerie

Това че слънцето към този момент не пече жарко, както през юли, не значи, че би трябвало да занемарим грижата за кожата във връзка с слънцезащитата. Сега му е времето за иновационния 3-в-1 артикул NIVEA Care Cushion с хиалуронова киселина, SPF 15 и цветни пигменти, който съчетава грижа и грим с естествено покритие в комфортна опаковка, и обезпечава юношески сияйна кожа с постоянен загар и без резултат „ маска “.

Преди това обаче не забравяйте за основата на грижата за кожата на лицето:

.

 Lilly Drogerie

Великолепен крем за сензитивна кожа, с изявен лифтинг резултат. Съдържа био масло от бадем, дестилат от невен и дестилат от алое вера, които понижават леките възпаления и зачервявания, подхранват и изглаждат лющещата се кожа, хидратират интензивно. Произведен в Германия, кремът не съдържа силикони, минерални масла, парабени, изкуствени оцветители и аромати.

След това, несъмнено, идва и ред на нещо, което ще направи кожата ни сияйна и с приказен загар. Говорим тъкмо за...

 Lilly Drogerie

Този бронзант с гладка текстура се нанася елементарно и остава върху кожата за дълго време, създавайки прелестно чувство за мекост. Блестящите частици озаряват кожата, акцентират чертите на лицето и вършат кожата по- свежа. Съдържа масла и минерали с овлажняващи свойства.

Нищо обаче няма да е задоволително, в случай че не сме се погрижили и за косата. Случва се обаче безусловно да нямаме време и за нея и с цел да не се постанова да избирате – коса или кожа, ето едно отлично и бързо решение:

 Lilly Drogerie

Видимо освежава косата без вода и обезпечава спомагателен размер и текстура. Шампоанът е гальовен и не оставя забележими останки след четкане.

За по-сериозна грижа обаче ще се наложи да отделите още мъничко време и да употребявате нещо особено, като:

.

 Lilly Drogerie

Иновативната терапия за възобновяване на косата "1 Minute Rescue " работи незабавно и обезпечава интензивно поддържане. Така се радвате на красива, гладка коса в продължение на 24 часа.

И най-после какво? Разбира се, че усмивката – закъде без нея! Няма какво да лъжем – в случай че нямате бели и чисти зъби, нищо друго няма значение, в случай че ще да сте с най-сияйната кожа и красива коса. Затова грабвайте един флакон

 Lilly Drogerie

и бъдете спокойни, че сте обезпечили добра грижа за зъбите и венците си. SPLAT е особено основана за оптималната прохлада и нежно избелване, а комбинацията от дейни съставки отстранява формираната плака и защищава от последваща поява.

И не забравяйте, че с изключение на резултат върху хубостта и външния тип, тези артикули ще дадат отражение и върху персоналната ви сметка на предан консуматор в дрогерии Lilly. Ако би трябвало да сме точни, в комплект всички тези артикули ви носят тъкмо 1650 цветчета, а какво значи това?

Всеки месец обичаната ви дрогерия дефинира по 200 продукта, против чиято цена при извършване на покупки получавате забележителен брой цветчета. Всяко цветче дава отговор на 1 стотинка, която отива във вашата карта Lilly Club.

Карта за преданост може да получите във всеки обект на Lilly след попълването на книжен формуляр, онлайн в уеб страницата или посредством мобилното приложение, а по-късно не ви остава нищо друго с изключение на да се впуснете в шопинг на обичаните си артикули за грижа, които ще ви носят и куп красиви цветчета (и надлежно пари), които да ползвате като отстъпки за последващи покупки.

Купете своя обичан артикул със своите събрани цветчета още в този момент!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР