https://www.facebook.com/standartnews/Икономическият министър Емил Караниколов, както и членове на неговия екип

...
https://www.facebook.com/standartnews/Икономическият министър Емил Караниколов, както и членове на неговия екип
Коментари Харесай

Гледайте на живо! Стандарт: Заедно срещу кризата

https://www.facebook.com/standartnews/

Икономическият министър Емил Караниколов, както и членове на неговия екип и ръководители на организации към ведомството, ще дават отговор през днешния ден на въпроси на бизнеса в Пловдив. Събитието поставя началото на новата акция на " Стандарт " - " Заедно против рецесията ".

Кампанията стартираме с задачата да свържем всички заинтригувани страни от ограниченията за възобновяване и развиването на стопанската система в изискванията на коронавирусна пандемия, засегнала освен страната ни, само че и целия свят.

В полемиката и размяната на въпроси и отговори, с изключение на министър Караниколов, ще вземат участие още шефът на Българската организация за вложения (БАИ) Стамен Янев, шефът на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия (ИАНМСП) и ръководителят на Българската организация за експортно обезпечаване (БАЕЗ) Момчил Ройнев.

Почетен посетител на събитието е кметът на Пловдив Здравко Димитров, а модератор ще бъде основният редактор на " Стандарт " Славка Бозукова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР