Хронологията на най-голямото военно престъпление на 20 век:В края януари

...
Хронологията на най-голямото военно престъпление на 20 век:В края януари
Коментари Харесай

Румен Петков: Насаждането на страх и ужас убива мисленето ни и ни прави безсилни пред вулгарната и просташка агресия на неуки хорица, взели властта в могъщи държави

Хронологията на най-голямото военно закононарушение на 20 век:
В края януари 2003 година английското разузнаване разгласи, че разполага с безапелационна информация, че Ирак има оръжия за всеобщо заличаване.Малко по-късно тогавашният американски държавен секретар Колин Пауъл упрекна Ирак пред Съвета за сигурност на Организация на обединените нации отново в притежанието на биологически и химически оръжия за всеобщо заличаване.През март Съединени американски щати и Англия нахлуха в Ирак и избиха десетки хиляди почтени дами и деца.
До ден сегашен никой не потърси отговорност от тези военнопрестъпници, които предизвикаха това на Ирак и на света. Съединените щати заграбиха естествените благосъстояния на Ирак, а иракчаните живеят в беднотия и бедност.

19 години по-късно ни повтарят същото упражнение, без Съвета за сигурност. Убеждават света по какъв начин войната е неизбежна, убеждават света по какъв начин Русия ще нападне Украйна, струпват голямо въоръжение на съветската граница и възнамеряват провокации. Филма към този момент сме го гледали, само че този път желаят цената да я платим ние в Европа.

Кои, в действителност, са основателите?
Американски конгресмени оповестиха, че македонци са разкрили Америка, преди Колумб;Британската външна министърка Лиз Тръс разгласи, че те в никакъв случай няма да признаят съветския суверенитет над Ростовска и Вороженка област;
Това не е историческа и географска неначетеност. Това е нравствено и човешко безличие, което британците са позволили в най-високите етаж на властта, а американците – са изпратили в конгреса. Ако не виждаме това безличие през днешния ден, на следващия ден ще ни се стовари с оръжията си по главите.

Насаждането на боязън и смут убива мисленето ни и ни прави безсилни пред вулгарната и просташка експанзия на неуки хорица, взели властта в могъщи страни. Такъв вид хора с ментални увреждания са подготвени да пренапишат историята и географията на света, водени само от изкривените си заболели разбирания и упоритости.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР