Христо Стоичков ще покаже в Панагюрище колко точен мерник има

...
Христо Стоичков ще покаже в Панагюрище колко точен мерник има
Коментари Харесай

Христо Стоичков ще показва точен мерник на стрелбище

Христо Стоичков ще покаже в Панагюрище какъв брой прецизен мерник има освен с паметната си левачка. В събота Кавалерът на „ Златната топка “ ще показа в града своята биография „ Историята “, написана взаимно с Владимир Памуков и издадена от „ Софтпрес “. Част от програмата на Камата е да покаже уменията си с пушка на комплекс „ Оптикс “ в града. Накрая на програмата уредниците са възнамерявали зрелище с пеещите фонтани, които могат да съперничат даже на тези в Дубай.
 Великият Христо Стоичков @@@
Стоичков ще има посещаване и в мината на „ Асарел Медет “, където ще се снима с всички чиновници пред големите машини на компанията. Неведнъж в живота си най-известният българин по света е „ подкарвал “ най-различни транспортни средства пред фотообективи. Сега обаче домакините чакат да го изненадат съществено с габаритите на багерите.
 България има от всичко по доста, само че Ицо Стоичков е единствено един! @@@
Основния миг от визитата на Стоичков е плануван за 18 часа пред модерната зала „ Арена Асарел “. Там всички, които желаят да имат подпис от Камата върху страниците на „ Историята “ и фотография с истинската „ Златна топка “ няма да останат разочаровани. А с цел да не се почувства някой отегчен до момента в който върви дългата опашка, уредниците са заложили и на развлекателна стратегия от екстра класа. Шоумените Димитър Туджаров-Шкумбата и Иво Райчев ще описват истории и ще се грижат за настроението на почитателите. Двамата към този момент обраха аплодисментите в Лондон, където Стоичков разписа над 1500 екземпляра на „ Историята “ за към 5 часа.  Христо Стоичков сподели златната топка на почитателите @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР