Христо Стоичков продължава враждата си с президента на БФС Борислав

...
Христо Стоичков продължава враждата си с президента на БФС Борислав
Коментари Харесай

Христо Стоичков с тежко признание за враждата с Борислав Михайлов

Христо Стоичков продължава враждата си с президента на БФС Борислав Михайлов. Камата даде обстойно изявление пред испанското издание Relevo, в което приказва за славната си кариера, връзките с великия Йохан Кройф и българския футбол. Стоичков разкрива, че от дълги години не е приказвал с Боби, който беше негов капитан на международното в Съединени американски щати през 1994 година Камата даже е запитан от испанския публицист дали Михайлов в действителност е носил перука по време на славното американско лято.

" Да, към момента я носи перуката, в този момент е малко по-голяма. Не съм приказвал с него от доста години, не си коства ", отсече носителят на " Златната топка " за някогашния си другар. Стоичков се върна към сладките мемоари и купоните от лудото американско лято. 

" Тялото има потребност от наслада - споделя Камата. - Да, играхме карти. Който искаше да пуши, пушеше. Ако сте желали бира, сте я взели. Не можете да мислите за мач, който се организира през три дни, всяка минута от деня. Сбъркахме, несъмнено, и всички бяха уплашени от това. Ходех с жена ми от самото начало, други сътрудници ходеха с дамите си, с приятелките си. Играли карти? До басейна? До басейна. Кога ядем? В три? В три часа закусваме? В три през нощта. В три през нощта закусихме. Но всеки знаеше какво би трябвало да направи на терена и ние също имахме качество. Трифон за мен е един от най-хубавите за това време. Много му се любувах. доста ми липсва. Този тим играеше дружно от доста години. Балъков, Лечков, Трифон Иванов, който игра в Бетис, да почива в мир, Костадинов... Имахме огромен шанс, че това потомство израснахме дружно от доста дребни. С изключение на вратаря Михайлов и Сираков, които са с три-четири години по-големи от нас. Беше ни доста елементарно да четем един мач: по кое време би трябвало да пресираме, какъв брой би трябвало да пресираме, да се връщаме обратно, с цел да се пазиме, да търсим контраатаки... Ние сами контролирахме играта. ", написа " България Днес "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР