Христо Стоичков подари реплика на своята Златна топка“ на WINBET

...
Христо Стоичков подари реплика на своята Златна топка“ на WINBET
Коментари Харесай

Христо Стоичков с подарък за WINBET: Златна топка

Христо Стоичков подари имитация на своята „ Златна топка “ на WINBET по случай 30-та годишнина на компанията на особено събитие късно нощес в столицата.

Най-успешният български футболист за всички времена, който е и рекламно лице на WINBET, пожела на компанията да продължава още дълги години да се радва на доверието на толкоз доста клиенти и да реализира още по-големи триумфи на българския и интернационалния пазар..

„ Нека тази „ Златна топка “ бъде знак на вашия триумф и на това, което вършиме за развиването на спорта в България, по този начин както бе знак на това, което постигнахме за България преди трийсет години в Съединени американски щати “, показа Христо Стоичков. „ За тези три години взаимна работа с WINBET открих освен екип от същински експерти, само че и хора, които през днешния ден на драго сърце назовавам свои другари “, добави той.

Суперзвездата на родния футбол бе в компанията на своя другар и екранен сътрудник в рекламите на WINBET, телевизионния водещ  и артист Димитър Рачков, който поздрави компанията с думите:

„ Това, което вършиме за своите клиенти и това, с което допринасяте за българския спорт, са доста значими неща. Вашият триумф е триумф и за доста други хора. “

От името на WINBET, подаръкът бе признат от основния маркетинг шеф на компанията Десислава Колева - Иванова, която благодари на Христо Стоичков и Димитър Рачков за прелестното съдействие и добави:

„ Бих желала, от името на целия екип на WINBET да благодаря на нашите клиенти. За доверието, за лоялността, за непрекъснатия интерес към това, което предлагаме и вършим. Нашата последна цел е да осигурим на своите клиенти в действителност вълнуващо  игрално прекарване и качествена грижа и имаме вяра, че те правят оценка това. Гордеем се, че можем да подкрепим и хората, клубовете и организациите, които работят за развиването на българския спорт. За нас това е идея, която ще продължим да следваме. “

WINBET отбелязва своята 30-та годишнина с поредност от промоции, които оферират разнородни благоприятни условия за спомагателни облаги на клиентите на игралните зали и интернет уеб страницата на компанията. Само в рамите на един ден, 30 ноември бяха раздадени награди за 500 000 лева, а промоциите в Коледен късмет на WINBET ще продължат до края на годината и в тях измежду клиентите на компанията ще бъдат раздадени кеш-премии за 1 милион лв..


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР