Христо Стоичков любезно отклони поканата на организаторите на Златната гала“

...
Христо Стоичков любезно отклони поканата на организаторите на Златната гала“
Коментари Харесай

Камата отказа на Франс футбол да участва на Златната...

Христо Стоичков общително отклони поканата на уредниците на „ Златната церемония “ в Париж на 3 декември. От „ Франс футбол “ поканиха всички живи носители на най-престижния самостоятелен трофей в най-популярния спорт за гала по коронясване на тазгодишния победител. Камата няма да е разполагаем, тъй като има ангажимент за „ Унивижън “. Северноамериканският ефирен колос ще излъчва директни репортажи за финала на МЛС този уикенд, както и самия дуел за купата сред Атланта Юнайтед и Портлънд Тимбърс.

Шефовете са дали късмет за избор на Камата – или да участва на „ Златната церемония “, или да излезе по-рано в отпуск и да пътува за България. Стоичков избрал разновидността да се върне у нас поради обещанието си да раздаде подписи на почитателите си в 5 града, в които ще показа формалната си биография „ Историята “. Турът започва на 12 декември в София в Зала 6 на НДК от 16,30 ч. На другия ден единственият българин измежду 100-те най-велики играчи в международния футбол ще е в Пловдив в хотел „ Тримоциум “ от 17,30 ч. Следва аудиенция в същия час в Ямбол на 15 декември, където локалните отварят поради мегазвездата зала „ Диана “. След денонощие Камата е в Бургас в хотел „ Приморец “ и на 18-и във Варна в Гранд МОЛ.

Първите екземпляри от второто допълнено издание на „ Историята “ ще са на пазара от сряда. Книгата е в съавторство с Владимир Памуков се изчерпа рекордно за България единствено 3 дни след премиерата на книгата за най-популярния българин. Издателите от „ Софтпрес “ довериха, че Камата готви страхотна изненада за почитателите си, която ще разгласи до броени дни, написа " Труд ".

Освен това по негово гледище за първи път на сходно мероприятие ще има за сметка на уредниците „ заздравителен пункт “ за всички, които ще се наредят в залата на опашка за „ Историята “.

„ Екстрата към персоналния подпис от Стоичков ще е неповторима! “, обявиха издателите, които в името на върха към този момент имали над 8000 предварителни поръчки за биографията./blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР