Христо Стоичков бе официален гост на церемонията по представянето на

...
Христо Стоичков бе официален гост на церемонията по представянето на
Коментари Харесай

Стоичков за Меси: Не заслужаваше да напусне Барселона по този начин

Христо Стоичков бе формален посетител на церемонията по представянето на Лионел Меси в Интер Маями. Двамата някогашни футболисти на Барселона са близки другари и Камата постоянно е засвидетелствал почитание към аржентинеца.

След представянето именитият български футболист даде изявление за организация „ Ройтерс “, в което крикитува управлението на Барселона и съответно президента Жоан Лапорта.

„ Меси искаше да приключи кариерата си в Барселона непременно, само че президентът Жоан Лапорта и другите ръководители не го позволиха. Той не заслужаваше да напусне по този метод. Можеше да се върне това лято, само че президентът трябваше да понижи заплатите на останалите играчи и другите разноски, а Меси в никакъв случай не е желал да слага съотборниците си в такава обстановка “.

Носителят на Златана топка показа и усещанията си от посрещането на международния първенец с Аржентина.

„ Церемонията по представянето му беше невероятна. Дойдоха 25 хиляди души, които чакаха да видят този миг, макар че валеше. Меси идва да печели, не го интересуват парите, тъй като обича футбола. Познавам Лео от 12-годишен. Нищо не се е трансформирало – остава си все по този начин непретенциозен. Ангажиран е към децата – снима се с тях, раздава подписи. Младите хора в Маями ще видят една легенда. Въздействието ще бъде грандиозно – билетите за мачовете към този момент са разпродадени. Идва футболист, спечелил всичко и в същото време запазил своята покорност “,

сподели още Стоичков.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР