Христо Петков грабна своята първа победа в десети лайв на

...
Христо Петков грабна своята първа победа в десети лайв на
Коментари Харесай

Христо Петков за Капките: Не се тревожа дали се получава, или не

Христо Петков сграбчи своята първа победа в десети лайв на " Като две капки вода “ след изключителното си видоизменение. Актьорът извърши парчето " 7 дни “ на група " Молец “ и подвигна публиката в залата на крайници. Самият Юлиян Славчев, който наблюдаваше имитацията от първи ред в залата бе впечатлен от трансформацията. Победителят, превъплътил се в облици на Елвис Пресли, Принс и Бионсе, е посетител в студиото на " Здравей, България “, където споделя, че към този момент е почнал работа по идната си реплика.

" Има разлика да излезеш на сцената на " Капките “ и театралната сцена. Тук имаш доста малко време: единствено три минути осъществяване и една седмица за подготовка. Това е при всички участници. Непрекъснато проучвам това чувство по какъв начин ми въздейства. Вълнуващо и доста интензивно е. Не знам дали може да се свикне. Преди това осъществяване бях много спокоен, тъй като нямах толкоз грим и не бях толкоз разсъблечен, както ми се е случвало в предходни осъществявания. Например при имитацията на Бионсе бях необут и с перука. Беше ми горещо на главата и студено на краката. Тук се усещах малко по удобно, само че адреналинът работи на макс. Има малко по-голямо успокоение и при другите също следя, че са малко по-отпуснати и изпитват наслаждение “, признава Христо Петков.

" Не се безпокоя дали се получава или не. Имам условия към себе си. Ядосвам се когато объркам текст, който по принцип знам. Почти всякога ми се случва на сцената. От всеки облик се стремя да науча по нещо. Интересно е чувството и си е предизвикателство да влезеш в друг облик. Не скърбя, че се навих да вземам участие, макар многото сложни моменти. Повечето ми женски облици бяха прекомерно надалеч от мен. Има участници които доста добре се оправят с имитациите, само че за мен не е доста свойствено “, разяснява участията си спечелилият.

" Има някой песни, които са прекомерно надалеч от мен. Опитвам се да се приготвя. Слушам ги доста и работим по тях с Етиен. Но когато една ария е надалеч от натюрела ти, няма значение какъв брой грим са ти поставили, мъчно ще влезеш в нея. Пътят към положителната реплика е да се потопиш в нея. Мен непрекъснато ме тегли към импровизации. Следващата ми реплика е на " Red Hot Chili Peppers “. Това е група, която чувам от дребен и има магия. Но казусът е, че съм запомнил от дребен едни изречения, които нямат нищо общо с текста. Затова в този момент стартирам да изучавам текста на песента, споделя Христо Петков.

" Започнах подготовки в Народния спектакъл с Галин Стоев по една пиеса " Хага “. Много е забавна и тематиката й е настояща, нещо като политическа ирония, споделя  за идните си планове в театъра артистът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР