Христо Крушарски, президент на Локомотив Пловдив – третият отбор в

...
Христо Крушарски, президент на Локомотив Пловдив – третият отбор в
Коментари Харесай

Крушарски с планове за купата и титлата с Локо Пловдив

Христо Крушарски, президент на Локомотив Пловдив – третият тим в efbet Лига – споделя смелите си планове, а точно Локо Пловдив да вземе купата и купата при привършване на сезона, разбра HotArena.

Той не скрива, че клубът не може да разчита на огромен бюджет, само че пък всички в него работят крепко за издигането на Локомотив. Според него, в тима няма чак такива скъпи играчи като тези във Втора лига на Италия, Испания и Аржентина.

Според Крушарски, издигането на клуба е дълъг развой, който би трябвало да се приключи, само че към момента не е пристигнало времето. И в Локомотив Пловдив има дрязги и кавги, само че те имат градивна роля. В клуба избират да беседват за проблемите и по този начин да ги вземат решение, издигайки клуба на ново равнище.  Крушарски е на мнение, че треньорът Бруно Акрапович способства доста за триумфите на тима. Той е праволинеен в работата си. И всичко това се отразява в играта на футболистите.

Ясно е какъв е бюджета на тима. Футболът не е единствено пари, твърди Крушарски . В клуба всеки получава съгласно даденото. Всичко е действително. Президентът даже твърди, че момчетата играят без пари. Премията ще пристигна, когато всички си я изработят с изпитание и пот на челото. Нивото на Локомотив Пловдив пораства постепенно, само че несъмнено и това е видно в срещите от евротурнирите. Крушарски цели да има повече мачове за тима.

Крушарски даже се майтапи, че единствено той не е вкарвал гол през шампионата, тъй като не е играл. Вратарят също не е вкарвал гол. Той показа също, че му се желае по време на мача с Левски да се стигне до дузпи и ще разреши навръх вратаря да вкара една. Крушарски е решен да завоюва всичко допустимо от българското състезание и ще са напълно покрай Лудогорец.

Крушарски споделя, че след края на сезона Георги Илиев ще приключи спортната си кариера . Той желае да направи тази крачка до момента в който към момента е във върхова форма. После ще е прекомерно обидно, когато влезе в „ залеза “ си и почитатели стартират да го подлагат на критика. Георги Илиев е получил предложение от президента на клуба да стане треньор или да влезе в управлението, само че ветеранът отказал. Илиев е безапелационен в решението си и Крушарски го почита. Според него, това фактически е мъжка постъпка. 15 декември е последния му ден като футболист.

В същото време Димитър Илиев остава в тима за идващите три години , защото е преподписал контракта си. Всъщност Илиев не желае да се мести в различен тим, а и няма за какво. Очаква се през зимата клубът да притегли нови футболисти. Отборът има потребност от нов бранител, нападател и някой, който да заеме мястото на Георги Илиев. Ако пристигна висока оферта, може и да продадат някой футболист.

Крушарски споделя още, че чакат през зимата да се върне футболист от Уулвърхемптън. Имат такава сделка.

След като стана ясно, че стадион „ Христо Ботев “ ще бъде завършен с финансова помощ от страната, президентът на Локомотив Пловдив сподели, че тимът му няма да играе на този стадион. Без значение дали е общински или не. Нужно е страната да спомага за реновирането на градския стадион. Той стигна и до такава степен да предложи всеки футболист да даде по 1000 лева Така ще може да се събере забележителна сума  да се влага в стадиона. Той ще се употребява от сегашните спортисти, само че ще остане и за поколенията.

По отношение на ЦСКА 1948 Крушарски признава, че не би трябвало да ги подценяват. Допуска, че елементарно биха могли да отстранят Локо. Той призна, че 7-те точки на тима не са огромна привилегия. Все отново Крушарски не си разреши да упреква съдиите. Според него, изпуснатите точки са поради пропуските на футболистите. За идният мач  с Левски Крушарски се зарече да играят мъжки. Ще чакаме вести от събитието.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР