Христо Атанасов става главен директор Търговия и маркетинг (Chief Commercial

...
Христо Атанасов става главен директор Търговия и маркетинг (Chief Commercial
Коментари Харесай

Бивш оперативен директор на Billa поема търговията и маркетинга в T MARKET

Христо Атанасов става основен шеф " Търговия и маркетинг " (Chief Commercial Officer) в " Максима България ", компанията-собственик на верига T MARKET. В началото на тази година той се причисли към екипа на компанията като член на борда на шефовете и основен шеф " Стратегическото и бизнес развиване ".

На новата си позиция ще продължи да дава отговор за дейното пазарно развиване и основните партньорства на веригата, като в същото време ще се концентрира и върху разширението на продуктовите категории, ръководството на продажбите, рекламните и маркетингови връзки и стратегиите за преданост.

Новината идва, откакто предходната седмица стана ясно, че компанията има нов общоприет шеф. Петър Павлов пое поста от 16 юли, замествайки Единас Волкас, който бе определен за представител на борда на шефовете и изпълнителен шеф за " Максима Естония ".

Христо Атанасов има дълготраен опит в ритейл бранша. Заемал е разнообразни управителни позиции в областта на търговията, маркетинга и логистиката, като до преди присъединението си към T MARKET през януари 2019-та е бил действен шеф и член на борда на шефовете на " Билла България ".

Завършил е магистратура по британска лингвистика и е минал специализации по финанси, логистика и мениджмънт в Германия и Австрия, бизнес маркетинг, логика на психиката и административно ръководство в Университета в Тел Авив, Израел.

T MARKET е част Maxima Grupe, която оперира вериги за търговия с бързооборотни артикули в Литва, Латвия, Естония, България и Полша с общо над 1 000 супермаркета. Компанията работи на българския пазар от 2005 година и има 73 обекта в 38 града в цялата страна. За нея работят над 1 500 души.

Хипермаркети " ХИТ " скоро ще имат нов притежател

Изчаква се утвърждение от Комисията за защита на конкуренцията

Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР