Христина Стоичкова, дъщерята на футболната легенда Христо Стоичков, ще представлява

...
Христина Стоичкова, дъщерята на футболната легенда Христо Стоичков, ще представлява
Коментари Харесай

Щерка на Стоичков ще представлява испански енергиен холдинг у нас

Христина Стоичкова, дъщерята на футболната легенда Христо Стоичков, ще съставлява испанския енергиен холдинг и самостоятелен търговец „ Фактор Енерджи “ в България.

Христина и нейният съучастник Емилио Росауд ще показват българското поделение „ Фактор Енерджи България “ на 26 септември. Испанският енергиен холдинг e първият търговец на електрическа сила в Испания. 

Стоичков се среща с Емилио Расауд още като състезател на ФК " Барселона ", който по това време е вицепрезидент на клуба, и с който споделя концепцията си за един по-устойчив свят. Той ще бъде самобитен дипломат на плана на българския пазар.

" Неговата цел е да помогне на българските компании да порастват и да осъществят енергийния преход, като по този метод подтиква локалния бизнес, посредством основаване на нови работни места в страната ", написа в българската страница на компаията. 

Емилио Росауд Парес, испански бизнесмен с над 20 години опит на енергийния пазар. Завършва „ Бизнес администрация “ в Политехническия университет на Каталуния и магистратура по „ Данъчно консултиране и ръководство “ в Юридическия факултет на ESADE.

През 1999 година основава " Фактор Енергия " с желанието да я трансформира в една от другите възможности на пазара за продажба на електрическа енергия, природен газ и решения за енергийна ефективност за промишлени, дребни и междинни предприятия и пазара на жилищни парцели.

Под негово управление компанията доближава оборот от 645 милиона евро в Испания през финансовата 2021 година и навлиза на пазарите на Мексико и Португалия, където все още има над 160 000 клиента. 

Само преди броени дни друата щерка на Христо Стоичков Михаела Стоичкова стана шеф на Българската професионална футболна лига (БПФЛ).

Мика ще дава отговор за връзките и стратегическите интернационалните взаимоотношения откакто персонално е била поканена от президента на организацията. 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР