Христиана Манова – една от най-култовите участнички в този сезон

...
Христиана Манова – една от най-култовите участнички в този сезон
Коментари Харесай

Психоложката Христиана за Ергенът: Истина е! Борим се за ефирно време, не за Алек

Христиана Манова – една от най-култовите участнички в този сезон на „ Ергенът ”, чието отпадане разочарова почитателите на формата, които търсят сеира, е тежала внушителните 128 кг.
Отслабването
Риалити героинята отслабнала фрапантно в границите на две години. През това време свалила над 60 кг, като нито спортувала, нито се лишавала от сладко, тестено, газирано и алкохол. Методът ѝ бил „ уау ” и много бърз, твърди самата тя, като заяви, че напълно скоро ще го разгласи в обществените мрежи и даже счита да стане инфлуенсър в тази тенденция.
Всичко това показа кюстендилската дама след присъединяване си в риалити шоуто. Блондинката, която даде ясна поръчка пред феновете на bTV, че не е в шоуто, с цел да покори сърцето на Ергена Алек, разясни, че се демонстрира по малкия екран, с цел да стане известна и по-лесно да пробие на пазара с бизнеса си. Христиана не разкри какъв е методът ѝ, а желае да го резервира изненада за подобаващия миг. Каза единствено, че с изключение на сполучлив, е и нискобюджетен. Христиана разясни, че не става въпрос за режим на хранене.
„ Тежах 128 кг и въобще се харесвах. Даже на сватбата си бях 128 кила ”, призна тя. Младоженецът не бил някогашният, за който загатна във визитката си в „ Ергенът ”, че ѝ купил къща, нито по-бившият, който я дарил с кола. „ Той ми взе, нищо не ми купи ”, показа през смях кюстендилката за някогашния си обичан, с който сключили брак, само че в последна сметка стигнали до бракоразвод, написа Факти.
Що се отнася до килограмите, Христиана, която фактически е работила като психолог в учебно заведение, отслабнала по здравословни аргументи. Иначе доста се харесвала и по-пълна. „ Бях едно сладко, пухкаво мече. По-пищно мече, само че доста сладко ”, споделя русокоската.
Краткото, само че запаметяващо се присъединяване в „ Ергенът “
Дамата с характерен манталитет споделя, че харесва облика си от „ Ергенът ”. Не се припокривал изцяло с личността ѝ, само че пък ѝ допадал. Самата тя леко преескпонирала представянето си, с цел да получи повече ефирно време. Кюстендилката счита, че девойките, които се откроят в първите епизоди на предаването, съумяват да запазят славата си, тъй като феновете ги запомняли. Следвайки въпросният изпитан модел, нейното присъединяване сигурно ще се помни дълго.
Още с влизането си във вилата на любовта Христиана подпийна и на първия коктейл по този начин се развика, че единствено нейният глас се чуваше. Подхвърляше реплики на ръба на приличието и мяташе поли, до момента в който от екипа не я прибраха да пийне едно кафе. Кюстендилката изясни тази преживелица с това, че тя и другите девойки през целия ден не хапнали съвсем нищо. Освен това била раздразнена, тъй като на летището ѝ изгубили багажа. На всичкото от горната страна по никакъв начин не харесала алената рокля, която ѝ дали за първата поява в предаването. Христиана даже се разревала, като я видяла. Накрая пък единствено за нея не останало време за грим и прическа.
Някои кавги, които подхваща в предаването, снимано предишното лято, са си напълно натурални, споделя тя.
„ Всички сме влезнали вътре да се борим за ефирно време. Логично, че който е по-гръмогласен и бълва повече дивотия, ще го дават повече ”, заключи Христиана. Не се тормозила, че ще отнесе сериозни мнения от фенове. Даже е удовлетворена, че е предизвикала страст у доста хора и са отделили време, с цел да я разискват, въпреки че множеството я зарадвали с позитивни оценки.
Христиана не съжалява за кавгите с Виктория, която съпостави с канален плъх и стартира да назовава „ Цър-пър ”, нито, че се поувлече в провокациите си към Маги, въпреки че се били разбрали преди коктейла единствено да си разменят по някоя остра имитация, с цел да е забавно. Не се ядосва и за късата кавга с Теа на първия коктейл в риалитито. Това се случи, малко преди от екипа да привикат кюстендилката да изтрезнее малко с едно кафе. Христиана, която тогава явно се бе почерпила, даже е признателна, че са присъединили пререканията им в епизода, тъй като около тях създаде репликата: „ Ша тъ заапа ”, която станала супер известна в обществените мрежи. Все отново русокоската призна, че в този скандал въздействие значително оказало виното.
Христиана може и да е влезнала в „ Ергенът ” повече, поради бизнеса си, в сравнение с, с цел да завоюва сърцето на Алек, само че в действителност желае да е брачна половинка. Тя си мечтае да стане майка на две деца – момиче и момче. Май скоро ще сбъдне фантазията си, тъй като към този момент има мъж до себе си, за който обаче към момента не приказва. Каза единствено, че харесал късото ѝ, само че ефектно показване в „ Ергенът ”.
И други девойки от риалитито към този момент осребряват славата
В тазгодишния сезон на „ Ергенът ” доминират участнички от IT сферата и такива, заемащи управителни длъжности. Само че не малко от тях се втурнаха да осребряват славата, с която се снабдиха небрежно около риалитито, като стартираха личен бизнес. А може пък таман тези желания да си ги отвели в предаването. Все отново Христиана сама призна, че е влезнала в „ Ергенът ”, с цел да стане известна, което ще ѝ помогне да пробие на пазара с изпробвания си способ за намаляване.
Сестрите Памела и Габриела последваха образеца ѝ. Първата бе показана като приключила цифров маркетинг и мечтаеща за личен бизнес в тази сфера. Явно е размислила, тъй като със сестра ѝ, която е някогашна състезателка по плуване, отвориха салон за хубост.
Също като Надежда, която е експерт човешки запаси в ИТ бранша, само че откри дамски клуб, в който също се оферират разкрасителни процедури. Освен това рисува и се изявява като професионален гримьор. Кристина пък, която бе показана като финансов шеф в интернационална ИТ компания, дава препоръки за държание и маниери в инстаграм.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР