Хранителни и нехранителни продукти на Lidl цена“ и с познатото

...
Хранителни и нехранителни продукти на Lidl цена“ и с познатото
Коментари Харесай

Над 100 продукта с до 50% намаление от днес в Lidl

Хранителни и нехранителни артикули на „ Lidl цена “ и с познатото високо качество в магазините на веригата до 8 август 
Изгодното извършване на покупки с „ Lidl цена “ продължава с нова промоционална оферта – до 50% отстъпка на повече от 100 продукта от асортимента на веригата. Предложението включва както съществени хранителни артикули и деликатеси, по този начин и битова химия и козметика.

Изгодните цени са допълнение към всички седмични промоции и предложения на веригата и са годни от през днешния ден – 12-ти юли до 8-ми август във всички 107 магазина в страната.

Кренвирши от пуешко месо Pirates, подобаващи за деца, без добавени фосфати, глутен, оцветители, мононатриев глутамат и консерванти, топено натурално сирене Pilos, сурови бадеми Alesto, маслини Каламата Джъбмо, инстантно кафе Gold, арабика/робуста Bellarom, измиващ бебешки гел Lupilu, са единствено част от предложенията с 50% понижение.

Любителите на свежите питиета могат да закупят Био естествен йогурт Milbona, 3,8% с 20% понижение, Кокосово мляко Freshona и сок ябълка 100% Solevita с 30% понижение.

Не са пропуснати и феновете на обичайния усет, които могат да открият на „ Lidl цена “ свои обичани артикули от български производители като краве сирене в саламура Pilos, банички със сирене, цедено кисело мляко 10% на „ Родна стряха “ и други



Под наименованието „ Lidl цена “ през февруари компанията сплоти своите досегашни седмични активации, предложения и промоционални интензивности, които от време на време надгражда и развива с още преференциални оферти. „ Lidl цена “ включва  атрактивни оферти с понижени или мощно конкурентни цени, с което се трансформира в синоним на висококачествените, само че още по-изгодни артикули в Lidl.

За облекчение на клиентите всички седмични оферти с „ Lidl цена “ са маркирани с отличителни цветове и маркировка на място в магазина или в седмичната листовка на веригата.

В допълнение предложенията от новата промоционална оферта могат да бъдат прегледани на:
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР