Хранене навън с приятели се превърна в уплаха, когато отломки

...
Хранене навън с приятели се превърна в уплаха, когато отломки
Коментари Харесай

Строителни отломки се стоварват в ресторанта, докато крещящи посетители „помислиха, че е бомба“

Хранене на открито с другари се трансформира в нерешителност, когато парчета от близката строителна площадка паднаха върху ресторанта, карайки ги да мислят, че са атакувани.

Силните ветрове по време на стихия накараха отломките да паднат върху Рамона в Манчестър, пробивайки брезентов заслон и накараха няколко клиенти и чиновници да изпаднат в суматоха. Двама души са откарани в болница след случая, единият е с рана на главата, а на различен е оказана помощ на място. Някои от отломките включваха огромни рекламни табла и също паднаха върху паркирани коли наоколо до ресторанта. Градският съвет на Манчестър изследва случая и е предизвестил Изпълнителната работа по здраве и сигурност (HSE), която „ прави запитвания “. Няколко очевидци споделиха своите истории, като някои неправилно считат, че наоколо е избухнало взривно устройство.

Един сподели пред Manchester Evening News: „ Мислех, че сме били бомбардирани. Взривът, който направи, беше необикновен. Погледнах нагоре и всички крещяха. Всички...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР