Hotnews.bg припомня, че Стоянович веднъж бе махнат от екрана на

...
Hotnews.bg припомня, че Стоянович веднъж бе махнат от екрана на
Коментари Харесай

Махнаха Стоянович от БНТ

Hotnews.bg напомня, че Стоянович един път бе махнат от екрана на публичната медия около изборите, с цел да не нервира феновете на политкоректността. След вота той бе върнат на екран, само че в този момент явно няма да го гледаме повече, в случай че съдим по думите на самия него. " С огромно и откровено огорчение съобщавам обичаната си аудитория от ефира на Българска национална телевизия, че по идеологически аргументи, маскирани като „ отбрана на приличието и положителния звук “, бях свален от екран персонално от генералния шеф. Споделям като историк, че е необичайно в модерното време да ставаме очевидци на практики от минали времена, само че очевидно има хора, които могат единствено друго да вършат с ножа, а не самун да режат.

На нацията и нейните ръководещи оставям за размисъл какви хора ги съставляват по високите етажи, примерно на десетия? А на феновете на китайски мъдрости предлагам да приседнем край реката – след първия свален монумент водите й скоро ще отнесат и идващия. Не унивайте и до нови срещи ”, написа историкът. Много от феновете са откровено възмутени от уволнението му.
Реклама
" Кошлуков очевидно е не запомнил защо търка наровете и скача по площадите. Не за цензура несъмнено. Дори когато бяхме дружно в Национална движение „Симеон Втори", от фракцията на Новото време предаваше даже закрити съвещания, онлайн на публицистите. Защото трябвало да има независимост на словото. Явно съвестта закърнява, когато не се употребява ", недоволства обожател на Стоянович. " Добре е направил ", отвръща му дрег фен, които очевидно не схваща тънкия комизъм на Стоянович по връзки на закононарушенията на тоталитаризма.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР