ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви

...
ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Неприятни моменти за една от зодиите днес, финансови успехи за друга

ХОРОСКОП

Източник: Lamqta.com

Овен
Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите записка, позвъняване или дълбокосмислен взор, и бидейки това, което сте, направете, което можете най-добре - отреагирайте импулсивно. За доста от нас се подразбира, че това значи по-предпазово, вежливо приветствие или скрито здрависване. Но не и за Вас! Вие неотложно ще поискате да разберете, в какъв брой на следващия ден вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по като че ли по вълшебен метод. 

 
Телец
Днес ще се наложи по едно и също време да се занимавате с предишното, сегашното и бъдещето. Занятието ще бъде не от приятните както за Вас, по този начин и за Вашия обичан човек, към който и интервал да се отнася той. Това, по какъв начин ще излезете от сходна обстановка, за в този момент на звездите не е ясно.Явно е, че всичко обичайно зависи единствено от Вас.

Близнаци
Мечтателни и самоявглъбени ще станете Вие през този ден. У Вас ще се появи предпочитание да се отдалечите от своите отговорности и да се концентрирайте единствено на личните си страсти. През деня ще настъпи положително време за творчество и за занимания, които изискват надълбоко схващане на ставащите неща. Условията са удобни за занятие с логика на психиката и езотерика. Текущите събития ще Ви принуждават да се замислите за природата на своите реакции на обкръжаващия свят.

Рак
Денят е много под напрежение и прочувственият декор едвам дали би могъл да бъде наименуван удобен. Възможни са разногласия с нови познати или с хора, които срещате доста рядко. Колкото и да сте уверени в своята справедливост, вслушайте се в мнението на съперника. Навярно ще узнаете нещо ново и потребно. Не са изключени съществени различия с обичания човек. В постоянните двойки ненадейно ще стартира „ битка за власт ” и всекидневно сговорчивите Раци дори и желание няма да имат да правят отстъпка, а ще проявят необичаен дебелоглав. Постарайте се да изгладите всички различия до вечерта. Иначе те ще се проточат доста дълго във времето.

Лъв
Ако подстрижете косите си през този ден, значи че по-късно ще порастват постепенно. Идвайки на работа, има възможност да видите някои кадрови промени. Още при започване на деня ще се усетите не на място. Не забравяйте, че в никакъв случай не би трябвало да подтискате своите креативен импулси. Вечерта прекарайте в уютна и спокойна конюнктура. Не мислете за работа, а си починете. Основна роля през днешния ден ще играят хора, от които очаквате напълно друго. Това може да са децата, или пък остарели другари.

Дева
Най-хубавото от изкуствата - киното, през днешния ден ще работи за Вас. По-интелектуални развлечения също се одобряват, само че най- към този момент би Ви се харесала забавна комедия в компанията на 2 бутилки пенлива и студена бира и няколко пакетчета чипс. Приятната компания на индивида, с който напълно няма да е наложително да подържате диалог от самото начало, ще направи прекараното време напълно хармонично.

Везни
Везните имат късмет да намеряте авторитетни настойници, вложители и спонсори. Бъдете енергични - колкото повече старания полагате, толкоз по-значителни ще бъдат Вашите резултати. Не е нужно да се задоволявате с малко, а по-добре се стремете към повече. Денят е подобаващ за начало на личен бизнес, а също и за разискване на въпроси свързани с дълготрайно съдействие. Новости, отнасящи се до Вашите близки, ще Ви накарат да се успокоите. Вие сте подготвени да се притечете на помощ на човек, оказал се в сложна обстановка, само че старанията Ви ще бъдат безполезни, до момента в който дадената персона сама не реши да работи. Не поемайте прекомерно доста задължения.

Скорпион
Май сте си прекомерно самодостатъчни, с цел да смятате някого за своя половинка! Ако би трябвало да сте почтени (поне пред себе си), думата „ половинка ” дори малко ще Ви наскърбява... Тогава може би е по- добре да живеете в уединение, щом толкоз никой не Ви е необходим? Помислете за това на мира...

Стрелец
Няма да се наложи на Вашия обичан човек през днешния ден дълго да Ви уговаря за това или това рисковано деяние, защото и сами ще сте подготвени да поемете някакъв риск и то дори по-голям, в сравнение с той би могъл да си показа. Само се постарайте, да не го шокирате със своята подготвеност.

Козирог
Помагате ли на възрастния комшия да си донесе чантата с покупки или непринудено изявявате предпочитание да боядисате уредите в близката детска градина, най-добре се чувствате, когато помагате на някого. Има хилади способи да окажете доброволна помощ и извършвайки въпреки и едно от тези дейности, към този момент променяте живота на обществото към по-добро. А това на собствен ред ще промени Вашето отношение към самите себе си.

Водолей
Постъпките Ви ще се костват на заобикалящите недомислени и екстравагантни. Наблюдават Ви неоправдателно и с интерес, а напълно не може да се каже, че това е най-приятното внимание. Още повече е напълно очевидно, че никой не се кани да Ви окаже помощ, или най-малко да Ви даде някакъв потребен съвет. Отношенията с обичания човек ще станат по-хладни. Днес сте заети единствено и само със своите проблеми, а Вашата „ половинка ” ще се държи като непряк човек. При това денят ще се окаже извънредно удобен за креативна активност и у доста от представителите на Вашия зодиакален знак ще се проявят непредвидени гении. Денят ще бъде обвързван с огромни триумфи на новото занятие.

Риби
Днес на Вашия обичан човек ще бъде много мъчно да се сдобри със своята роля във Вашия живот и по тази причина неизбежно ще се стреми да я промени по някакъв метод. Звездите предлагат да играете дружно с него или му помогнете да осъществя своето предпочитание, тъй като в противоположен случай следствията могат да станат в действителност заплашителни.

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз. Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза.

Заглушиш ли последните сериозни гласове на дребното останали публицисти, ще чуеш първите гневни крясъци на улицата, а тя не е въоръжена с тефтерче и микрофон, не задава комфортни въпроси и не чака право на отговор от другата страна.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР