ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Продължавайте да вървите по пътя на стимулите. В

...
ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Продължавайте да вървите по пътя на стимулите. В
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Финансови проблеми за една от зодиите днес, големи успехи за друга

ХОРОСКОП

Източник: Lamqta.com

Овен
Продължавайте да вървите по пътя на тласъците. В дадения миг е по-добре да откриете страстите, предизвикващи дискомфорт. Когато се научите да съществувате в неуместни обстановки, ще облекчите своя живот. Всичко, от което се страхувате, през днешния ден заслужава Вашето внимание. Внимателно анализирайте тази обстановка, направете проучване, и ще откриете, че в последна сметка нищо не е по този начин ужасно. Обърнете се към хората, които интересуват Вашата сантиментална страна. От тях може да получите значими уроци, стига единствено да ги наблюдавате известно време в деяние. 

 
Телец
Ако имате желание да играете сватовническа роля, през днешния ден е най-подходящото време, да запознаете своите претенденти за хубава двойка, и да им дадете опция да се опознаят. Уникалността на всеки един от тях може да предизвика взаимно привличане, и по тази причина се постарайте да им създадете конфигурация, да се държат естествено. Потърсете място, където събеседниците могат да се провиснал и да се усещат удобно. Наличието на „ жива ” музика ще бъде голям плюс към Вашата активност. Само че е най-добре да не забравяте, че въпреки и подготовката за започване на сантиментални връзки да Ви увлече доста, за всеки случай не хранете огромни очаквания...

Близнаци
Възможно е, да не Ви пречи, в случай че промените настоящия си метод на живот с по-сдържан. И времето, и парите, които сте харчили толкоз нехайно, са на границата на привършването, и по тази причина през днешния ден е най-подходящото време, да деянията непоколебим консерватизъм. Само че Вие можете да превърнете цялата обстановка в доста занимателна игра! Поставете си за цел да ревизирате и да се убедите, какъв брой малко можете да харчите за деня, и какъв брой бързо можете да тичате по задания. Направо ще се учудите, от получения резултат!...

Рак
Ако се занимавате с комерсиална активност, значи Ви следва един сполучлив ден. Ще имате опция да намерите сполучливо приложение на своите пари, да сключите преференциална договорка, а може и да започнете работа по някакъв преференциален план. Останалите неща ще „ вървят ” някак мъчно, защото работите, не ориентирани към приемане на финансова полза, ще се придвижват много по-бавно от нормалното. Емоционалният декор не е удобен, само че Вие ще запазите успокоение и положително разположение на духа. Отношенията, започващи през днешния ден, ще бъдат продължителни и съществени.

Лъв
Отмерен и спокоен ден. За триумф в работата ще Ви би трябвало единствено едно - умеене да се концентрирайте на скучна активност, която е еднообразна и не позволява творчество или фикция. Ако през първата половина от деня се справите със задачата, то втората ще Ви донесе приятни изненади, под формата на забавно делово предложение или многообещаваща среща. Обаянието Ви през днешния ден е очевидно безусловно за всички, тъй че няма да останете без внимание даже за секунда. Бъдете деликатни - Вашата „ половинка ” може да ревнува!

Дева
Ако не планирате през този ден да бъдете в цялостно уединение и имата желание (или сте принудени) да имате работа с други хора, не биха Ви попречили учтивост, еластичност, дипломатичност и подготвеност да забелязвате някои нови неща. Бъдете подготвени и за това, че Ваш сътрудник може да стартира да се държи по необикновен метод, като издемонстрира хипертрофирана емоционалност и схватливост, или ненадейно прояви отрицателните страни на своя темперамент. Ако сте въвлечени в съревнование с някого, може по-силно от нормално да Ви засегне държанието на съперника.

Везни
Трудничко ще бъде на Вашия обичан човек да Ви уговори, да извършите някакво безумство, за което дори и се страхувате да мислите. Заслужава си, да повярвате, че Вашата половинка Ви мисли единствено положително и нищо, с изключение на нег, и да и се доверите.

Скорпион
Не е нужно да воювате със своите стремежи – през днешния ден те са напълно оправдани, а и също толкоз безобидни. Заслужили сте си правото да се поглезите, та за какво да не се възползвате от това? Ако към момента не сте намерили своята „ половинка ”, би трябвало да се вслушате в интуицията си, и да извършите решителната крачка към своето благополучие. Има възможност за пораждане на компликации в общуването с членовете на фамилията, само че най-голяма е заплахата от пораждане на спор с родителите. Поведението Ви ще им се коства обидно, въпреки че по-късно ще се дадат сметка, че бъркат...

Стрелец
През този ден ужасно ще Ви се желае, да чуете комплимент от устата на своя обичан човек. Ясно е, че ще се радвате да чуете от устата му хубава дума, само че въпреки всичко бъдете подготвени безусловно на всичко, че дори и на освен това. Впрочем, не си заслужата намерено да питате - резултатът може да бъде противоположен.

Козирог
Всичко върви добре, и днешният ден ще Ви зарадва. Той е еднообразно подобаващ и за наови инициативи, и за нормални занимания. Важното е това, на което отделяте време, фактически да Ви интересува. Може да се занимавате със спорт или физически труд - това ще е еднообразно потребно и за самочувствието, и за настроението. Отношенията Ви с околните са положителни, и умерено може да говорите за всичко, без да се страхувате от недоумение. Втората половина на деня ще Ви донесе неприятни сърпрайзи от персонален темперамент.

Водолей
Днес ще усещате дефицит на внимание от страна на своя обичан човек. Постарайте се, колкото е допустимо по-малко той да усети този дефицит, тъй като в противоположен случай ще се наложи да прекарате деня в утешения, а и да го убеждавате, какъв брой доста сте привързани към него.

Риби
Постоянното престояване в центъра на внимание може просто да Ви изтощи, дори и в случай че сте обкръжени от топла атмосфера. В някои връзки е по- добре краткотрайно да преминете на втори проект. Това ще Ви даде опция да не се чувствате задължени да взимате присъединяване в неприятни беседи, а и да не се занимавате безполезни неща.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР