ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Навярно сте възлагали твърде много надежди на този

...
ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Навярно сте възлагали твърде много надежди на този
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Разочарование за една от зодиите днес. Тежък избор за друга

ХОРОСКОП

Източник: Lamqta.com

Овен
Навярно сте възлагали прекалено много очаквания на този ден. Ако те не се сбъднат(а звездите не изключват такава възможност), разочарованията Ви ще са неизбежни.За благополучие наоколо ще имате непосредствен чове, който ще Ви разбере и утеши. Впрочем, и на това не си заслужава да се надявате.Но по този начин, за всеки случай.... 

 
Телец
Този ден ще Ви подари прелестно самочивствие и въодушевление, както и естетика освен в фамилните връзки, само че и с противоположния пол. Вродените Ви оптимизъм и обаяние ще Ви дожесат триумф в професионалната активност и в бизнеса.

Близнаци
Ващето благополучие е безтегловно, както тополов пух. И също по този начин нетрайно. Достатъчно е единствено едно духване напразно, с цел да изчезне. И по този начин леко може да се разтопи! Ващата половинка не постоянно схваща това, по тази причина си заслужава тактично да и го напомните. Нека и тя пази окова, което е по този начин скъпо за Вас...

Рак
Кога за финален път сте организирали вкъщи си празнична вечеря? Крайно време е, да поканите другари, да похапнете вкусно, и да разпуснете. Но не би трябвало да изпадате в крайности и да се товарите, пробвайки се да приготвите идеалната вечеря с доста ястия! Нека всеки донесе със себе си нещо вкусно, или пък си поръчайте пица, и резултатът няма да е по-лош. Всичко, от което се нуждаете е, Вашето уютно жилище и компанията на приятни и забавни хора, с които бихте желали да се видите....

Лъв
Ако някой изобщо може да бъде наименуван убеден в себе си човек, това сте Вие. Може би напоследък Ви се е иоскало нещо да измененията, и през днешния ден това предпочитание ще избухне с цялостна мощ. Тогава за какво да се сдържате? Вие чудесно знаете пред кого и като какъв желаете да се визиите. Това са първата и последната крачка. Всичко, което остава за Вас е, да запълните пространството сред тях. Разбира се, това е по-лесно да се каже, в сравнение с да се направи и затова ще имате съображение да сте извънредно горди със себе си.

Дева
Ще се наложи да избирате сред мечтаното и нужното, само че за жалост няма да съумеете да обедините едното с другото. Чувството Ви за дълг ще бъде както постоянно мощно, а това на моменти ще Ви оказва помощ да се справите с негативните страсти. За страдание раздразнението все-пак ще вземе връх. Затова през втората половина на деня вероятността за спорове нараства. Възможни са непредвидени предложения, купони и незапланувани развлечения. Помнете, че довечера не би трябвало да стоите до късно, е най- добре да си легнете рано да спите.

Везни
Нека през днешния ден денят бъде сантиментален от сутринта та чак до късна вечер. Започнете го с лека взаимна закуска, денем изпращайте на своя обичан човек топли и ласкави СМС, вечерта и направете дребен подарък и и напомнете, какъв брой доста я обичате. Нека през днешния ден бъде елементарен празник на вашата невероятна обич.

Скорпион
Ще постигнете победа над своите съперници, само че тя ще Ви коства много скъпо и надали ще и се зарадвате. С компликации ще бъде обвързвано даже постигането на най- скромните триумфи, а в случай че пред Вас стои много висока цел, ще се наложи да се трудите с пот на чело. Отношенията с шефовете ще станат много напрегнати, а всяка Ваша неточност може да провокира гърмеж от негодувания. Нуждаете се от поддръжка и вероятно ще я получите от някого от околните си. Впрочем, не всички прояви на обич и внимание се оказват приятни и много постоянно ще Ви се коства, че хората безогледно се намесват във Вашия живот. Ако това стане причина за спор, възобновяване на връзките ще бъде комплицирано.

Стрелец
Денят ще бъде забавен и полезан за Вас, защото е обвързван с придобиване на нов опит и разкриване на примамливи вероятности. Трябва да сте подготвени да извършите първата крачка - може да е рискована и сложна, само че даваща Ви опция да изпреварите съперниците и да се доближите до задачата. Ще се влошат връзките с хора, които дълго време са успявали да скрият недоброжелателното си отношение, показвайки го под маската на приятелско разположение. Вечерта е вероятен спор, от който ще разберете, че сте се доверявали на неподобаващ човек.

Козирог
По-малко говорете за своите проекти. Сега до реализацията им е надалеч и изглеждате много занимателно, още веднъж и още веднъж разсъждавайте за това, какви триумфи и победи Ви чакат. Днес към Вас има доста присмехулници, и в случай че не желаете да се окажете цел на шегите им, най-добре ще е, да сте безмълвни. За обществени изказвания денят не е подобаващ. Лесно губите нишката на разсъжденията си, заради което думите Ви звучат прекомерно неубедително. Близък човек е подготвен да Ви поддържа, да Ви оказва помощ и да Ви утешава. Денят е доста подобаващ за намерено и откровено другарство с хората, които не са Ви безразлични. Ще Ви зарадват и нови запознанства, които имат всички шансове да „ прераснат ” в съществени връзки.

Водолей
На всички в близост дълго сте разказвали, че се каните да измененията доста неща в живота си – не е учудващо, че те стартират да се интересуват, за какво досега нищо не се случва. Преди да стартират сплетните, използвайте своите благоприятни условия и си изяснете, какъв брой пари ще са Ви нужни, с цел да реализирате своите проекти. Разбира се, ще се наложи нещо да рискувате, както става нормално, само че въпреки всичко се концентрирайте и започвайте да действате. Колкото повече са рисковете, толкоз повече са премиите. Семейните отговорности може да Ви се сторят непотребни, само че в случай че се заемет с тях, ще откриете за себе си доста нови и забавни неща.

Риби
Трудно е да си визиите обстановка, в която не би Ви достигнало въображение. Затова не се вълнувайте! Не е нужно да си визиите този дефицит, тъй като Вие в действителност сте креативна персона! Просто може да не Ви стигне време за нешо друго. Можете неподготвено да генерирате на ляво и на дясно гениални хрумвания, а и да задържате за себе си тези, които най-вече Ви харесват, а в уместно време ще се опитате да ги реализирате до една.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР