ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Днес във вашите отношения започва нов етап. За

...
ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Днес във вашите отношения започва нов етап. За
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Нов етап за една от зодиите от днес. Друга трябва да внимава с половинката си

ХОРОСКОП

Източник: Lamqta.com

Овен
Днес във вашите връзки стартира нов стадий. За равнището на неговата глобалност, както и за продължителността му, е мъчно да се съди. Само че този ден еднопосочно ще стане още едно ходило към Вашето общо благополучие, в каквото и да се заключава то. Постарайте се да извършите всичко вярно и рационално. 

 
Телец
Нима в живота Ви няма друго с изключение на обич, фантазии за любовта и проекти, свързани с любовта? Не сте ли зациклили прекомерно на този аспект в живота? Звездите Ви поучават през този ден да обърнете внимание на нещо друго: другарство, занимание, специалност... Това повече ще Ви хареса. На това любовта с нищо няма да попречи

Близнаци
Днес стремежът Ви ще е обвързван с промени към по-добро в деловата сфера. Има възможност да получите непредвидени и забавни оферти, както и опция да се присъедините към доста перспективен план. Знайте, че условията, които ще бъдат предявени към Вас ще се окажат много комплицирани, и по тази причина няма да имате никаква опция за разпределяне. Но има и положителни вести: Вие сте в цифрата на дребното хора, които ще съумеят да се оправят с целия този безпорядък и дразнещи дреболии, които през днешния ден ще се появяват по пътя Ви. По-бързо се захващайте за работа! Ако става дума за самообладание, то ще Ви е доста належащо през идващите няколко дни, а за днешния да не приказваме...

Рак
На прага Ви стои драма и упорито чука, искайки да я пуснете. За благополучие, от дълго време сте разбрали, че не сте длъжни да отваряте вратата, в случай че не желаете да извършите това. Ако всичко това стартира да припомня традиция, замислете се, по какъв начин да станете недостъпни за присъединяване в сходни подиуми. Помнете: Вие сте мобилни и можете да се придвижвате. Не позволявайте непознатите спорове да Ви сковават, или да лимитират свободното Ви напредване. Дайте си опция да изследвате нови територии.

Лъв
Когато през днешния ден решите да „ разпускате ”, идете някъде с хора, от които не можете да очаквате скрити намерения. Има възможност да разберете някои секрети за тези, които са паралелно с Вас. Днес резултатът от лекуване на хронични болести ще бъде позитивен. В персоналния Ви живот всичко ще бъде безоблачно и леко. Ще имате триумф в креативните инициативи. Много ще бъде значимо умеенето Ви, да обръщате в своя изгода дори хапливите забележки на завистниците.

Дева
За Вас е наложително да бъдете внимателни през днешния ден със своята втора половинка. Много е евентуално той да си устрой малко „ събитие ” с другари, разчитайки на неявяване от къщи през целия ден. Освен това, звездите Ви поучават, да не се вълнувате по този мотив. Приятелите не са в курса на Вашите фамилни неща, и по тази причина вероятността от ненужни злословия е изключена.

Везни
Професионалните различия стават все по-големи. Може да пострадате заради непочтеност на деловите сътрудници или немарливост на сътрудниците. За доста Везни сериозен проблем ще станат несправедливите условия, предявени от управлението. Финансовите вероятности са не неприятни, като са вероятни парични приходи. Вероятни са проблеми при обшуването с околните, само че до спорове няма да се стигне. Ще съумеете да предотвратите разправиите, да урегулирате фамилните несъгласия и да обясните на обичания човек, че за обиди и неодобрение няма причина.

Скорпион
Постарайте се, да се настроите за позитивни страсти, макат че е допустимо, да усетите, че губите сили, или пък припадък на неприятно въодушевление. Вероятни са прочувствени компликации в фамилията и с тези, които обичате. Показните разноски за удоволствия, могат да провокират финансови усложнения.

Стрелец
Прекрасно ще се справяте с работата си през първата половина на деня, само че през втората деловата Ви интензивност внезапно ще спадне. Планирайте деня си в сходство с това, без да отлагате значимите задания.Вечерта няма да се чувствате зле, в случай че останете да си почивате вкъщи, измежду привичната удобна конюнктура. Не бъдете прекомерно подозрителни към околните си хора: през днешния ден сте склонни, в случай че не от всяка дреболия да вършиме покруса, то най-малко драма. В обещанията си също бъдете внимателни – склонни сте да внушавате напразни очаквания на хора, които са Ви напълно безразлични.

Козирог
Доста мъчно ще Ви бъде през днешния ден да поддържате равнището на другарство, признато в компанията, в която ще се намирате. Не се опитвайте да се покажете по-добри, в сравнение с сте, тъй като това ще има противоположен резултат.

Водолей
Днес е незабравим ден с цел да разкажете за всичко, което Ви вълнува, да споделите своите горести, беди и прекарвания.Обезателно ще Ви чуят и схванат. Или, в карая на крайщата, ще одобряват за сведение казаното от Вас. Нека днешния ден стане за Вас ден на искреността.

Риби
Днес е ден за нетрадиционни занимания, даже за нетрадиционно лечение. В храната ви би трябвало да участват морски артикули или такива, които съдържат йод. Бъдете деликатни, когато боравите с остри и режещи предмети.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР