Хороскопът на друидите е много стар. Зодиите в там носят

...
Хороскопът на друидите е много стар. Зодиите в там носят
Коментари Харесай

Хороскоп на друидите: зодия Дъб

Хороскопът на друидите е доста остарял. Зодиите в там носят названията на растения. Нека разберем какво разкрива за зодия Дъб тайнственият хороскоп на келтските жреци, черпещи сили от природата:

Дата на зодия Дъб: 20 и 21 март

Добра съгласуемост със: зодия Дъб, зодия Кедър, зодия Кестен

Лоша съгласуемост със: зодия Върба и зодия Смокиня

Такива хора се срещат доста рядко. Дъбовете се нуждаят от доста място, с цел да процъфтяват. И хората от зодия Дъб също. Те обичат персоналната независимост и щедростта. Ако отнемете свободата на човек Дъб, той или тя може да прояви експанзия.

Тези персони не понасят никакви ограничавания. В резултат на това дейностите им от време на време са цялостни с произвол. Независимо от това, те почитат непознатото мнение и ползват тази политика в любовта. Дъбът е много изменчив и постоянно може да ви изненада в решенията си.

Хората, родени под знака на Дъба, се отличават с голяма сила и мощен темперамент. Техният интерес постоянно е ориентиран към настоящия миг. Умеят да грабят от живота с цялостни шепи и да се възползват от всички положителни обстановки. Гледат от позитивната страна на нещата. Те обичат да бъдат в центъра на вниманието и се пробват да заобикалят посредствеността.

Какви за мъжете от зодия Дъб?

 Мъжете от зодия Дъб

Това са същински мъже: мощни, горди, смели и решителни. Те залагат на дейностите и нормално са сполучливи по всевъзможен въпрос.

Мъжете от зодия Дъб са в положение да вършат положителни пари и се стремят към това, тъй като имат вяра, че първото обвързване на мъжа е да обезпечи непоклатимост и заслужен живот на фамилията си.

Те могат да бъдат остри в думите си, само че не стигат до неучтивост. В младостта мъжете от зодия Дъб имат многочислени любовни връзки. Те смятат всяка среща за последна, само че скоро схващат, че това напълно не е любовта на живота им. Когато най-сетне изберат спътница, те се оказват правилни, грижовни съпрузи.

Какви са дамите от зодия Дъб?

Жени от този знак са феминистки. Те ценят доста независимостта, избират да взимат лични решения и постоянно упорстват да стане тяхното. Те са безапелационни и целенасочени, постоянно вършат сполучлива кариера.

Чисто женската им съобразителност и еластичност са задоволителни. Те са интелигентни и родени водачи. В същото време в дома си такива дами са прелестни домакини, обичат да се грижат за уюта и фамилията си. Но преди брака, сходно на мъжете, такива дами са склонни към многочислени последни опити да се включат в съществени връзки. След като се оженят, те уверено отхвърлят всичко това.

Любов и семейство

Хората от зодия Дъб са буйни любовници. Техните сътрудници ще имат усложнения, в случай че желаят да преобладават. Дъбовете желаят да бъдат ухажвани и обожавани. Ако обаче бъдат предизвикани, те елементарно могат да ви шокират с прочувствени прояви.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР