Хороскоп за Януари 2024 за всички зодиакални знаци: През Януари

...
Хороскоп за Януари 2024 за всички зодиакални знаци: През Януари
Коментари Харесай

Подробен хороскоп за ЯНУАРИ 2024 за всички зодии

Хороскоп за Януари 2024 за всички зодиакални знаци: През Януари 2024 година ще настъпи извънредно време за съвсем всички представители на зодиакалния кръг. От една страна атмосферата на отиващата си година ще подготвя към мързел и безделие; от друга, ясно звездите предвещават огромни промени. Събитията, които ще се случат, ще наподобяват спорни, както и цялата обстановка през месеца. Затова ще наподобява, че е настъпил застой. Всъщност стартира смяна. Зеленият дървен змей поема властта на 10 февруари. А преди този момент постепенно, само че несъмнено ще доминират настроенията на достойнство и суровост, умножени от потребността от креативна активност. През януари 2024 година тези, които съумеят незабавно да резонират с идните промени, ще бъдат късметлии.

Още през януари 2024 ще приключат подмолните игри и ще станат ясни доста процеси. Предстоящите компликации и битки ще станат ясни, само че в това време спиращите дъха благоприятни условия, които се отварят, ще пленят мнозина. Целият месец ще бъде изпълнен с непредвидени открития и ще се организират невероятни опити. Мнозина ще желаят да тестват креативните си качества и ще има доста спорни настроения, от „ Аз съм талант “ до „ Нищо не мога “ и тези настроения ще стартират да се трансформират със скоростта на фойерверки. През януари 2024 ще изгреят нови звезди на небосклона на науката, изкуството и даже политиката. Мнозина ще би трябвало да работят безкористно и с огромно наслаждение. През това време ще се очертаят проекти и насоки за активност в доста сфери. Всеки ще се нуждае от героично изпитание, скок над главите си и мнозина чакат блестящи достижения, чийто мирис към този момент ще бъде ясно начертан през януари. Планетарните аспекти на януари 2024 година ще създадат този месец сложен. Основната посока на небесното въздействие ще бъде интензивността. И в това време звездите ще би трябвало да изоставят суетенето и недомислените стъпки. Рядка композиция от планети ще дефинира обстановката през януари. Почти всеки ще би трябвало да намерения за възвишените желания на душата си, да се заеме със самоусъвършенстване и да преразгледа някои от житейските си правила. Този месец ще бъде интервал на придобиване на вътрешна естетика и религия в личните сили. Всеки от нас обаче ще срещне задоволително компликации по пътя си, само че те ще бъдат преодолими, макар че ще би трябвало да действате на границата на опциите си. Тези, които не не помнят за предпазливостта, ще разчитат на гласа на разсъдъка и интуицията. Към края на януари 2024 година всеки от представителите на зодиите би трябвало да подходи с подготвени проекти и решения. Това е наложително изискване за триумфа на идната година. Но тъкмо тези неща ще се трансфорат в спънки за събитията през месеца. Творчеството във всичките му проявления би трябвало да стане средство за битка.

През първата половина на януари 2024 Марс и Меркурий ще поемат контрола в деловата сфера, което значи повишение на рисковете в предприемаческата активност, повишаване на агресивността и податливост към недомислени дейности. В същото време Венера и Нептун основават атмосфера на търсене на нови, ярки хрумвания и предпочитание за нови опити по пътя към реализиране на задачата.

През втората третина на януари 2024 ще би трябвало да се работи за основаване на постоянна платформа за годината, макар че самият интервал ще се окаже неустойчив. Смущенията в обществената сфера ще се случват непрекъснато. Ще бъдат разкрити доста незнайни обстоятелства от предишното, както в международен мащаб, по този начин и поотделно. Това ще бъде време на изясняване на връзките, помиряване, освобождение от безпокойствие и съмнение. Ще се дефинират най-ефективните способи за бизнес активност в предприемаческата сфера, съпроводени от образуването на материална база за пускане. Това ще бъде повратна точка. Обществото ще премине границата на рецесията и ще поеме по пътя на възобновяване. Политическите и стопански трансформации ще стартират да работят. В такава обстановка даже човек, който е надалеч от бизнеса и политиката, ще може да уреди безгрижното си битие, в случай че откри метод да завоюва благонадежден живот. Освен това през това време (от 11 до 18 януари) ще изпитаме въздействието на растящата Луна. Това значи ускорение на темпото на работа, а невъзможността да се вместите в него ще докара до обилни загуби. Пълнолунието през януари 2024 ще падне на 25-ти. Това ще бъде ден на истината, яснотата и простотата. Завесата ще се повдигне над доста секрети въпроси и ще бъдат открити от дълго време изгубени предмети и благоприятни условия. В обществената сфера този ден ще бъде за възобновяване на изгубени връзки. Ще се случат непредвидени помирявания и срещи с хора, които в миналото са играли значима роля в нечий живот. Последната седмица на януари ще бъде наситена с спорове и разногласия. Всеки ще отстоява личното си мнение. Победата в тази битка ще отиде при изобретателни персони, чийто гений ще бъде в най-високата си работливост. Състезанията ще се организират не с юмруци, а в работа, осмисляйки и изобретателно на този интервал и спомагайки за отбягване на краха на доста забележителни инициативи. Това се отнася както за индивидите, по този начин и за колективите. В същото време благородните претекстове и желанието за спокойно разрешаване на спорове ще получат покровителството на звездите. Освен това сходно държание ще бъде по своята същина преференциално. Всеки креативен план ще се окаже обещаващ и печеливш.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР