Хороскоп за днес, 21 февруари:ОвенЩастието е редом с вас, постарайте

...
Хороскоп за днес, 21 февруари:ОвенЩастието е редом с вас, постарайте
Коментари Харесай

Покровителство на съдбата за една зодия днес, опасности за други две

Хороскоп за през днешния ден, 21 февруари:

Овен

Щастието е паралелно с вас, постарайте се да го разпознаете. Старайте се да бъдете по-тактични в връзките си с членовете на фамилията. Днес е допустимо да бъдете леко обезпокоени и екзалтирани. Не би трябвало да се хващате за първата попаднала ви опция да започнете работа. Възможно е да се даде публичност на някои финансови интервенции, които бихте желали да запазите в загадка.

Телец

В връзките си с обичания човек може да встъпите в спор и да станете надменни, изключително в случай че думите и желанията ви се подложат на подозрение. В фамилните разногласия през днешния ден сте склонни да изпадате в прекаленост. Възможно е да си намерите работа, позволяваща ви гладко да поддържате връзка с хората, да работите над доста планове по едно и също време и също така даваща опция във всеки миг да споделите мислите си с близките. Възможни са изследвания за пазаруването на апартамент.

Близнаци

Най-вероятно е да имате задоволително любовни завършения, а също и проблеми с противоположния пол. Проблеми, свързани с най-близките родственици, могат да помрачат настроението ви. Днес би трябвало да налагате своите планове с огромно напрежение, надявайки се единствено на личните си сили. Вероятно е да попаднете в правосъден развой, което може да се окаже неподходящо за вас.

Рак

Може да се съмнявате в способността си да се харесвате и по тази причина сте склонни към уединение. Съмненията ви са безпочвени. Разпуснете и използвайте самоуверено всички благоприятни условия, които ви дава ориста. Заплашва ви заплаха безогледно да разрушите фамилията си или доверието на близки ви хора. В дълбината на душата си може да се надявате още веднъж да ви повикат на работа или най-малко, в краен случай, да ви предложат друга работа. Давате си изцяло сметка, че за такива ваши качества като трудолюбието и отговорността знаят освен сътрудниците, само че и началството.

Лъв

Изпитвате увлечение към хора, които могат да играят решаваща роля в живота и кариерата ви. Възможно е появяването на самолюбие и потребност да доминирате над близките. Не ви доближава религия в себе си и в своите сили, само че в края на месеца преодолявате това и уверено се придвижвате към своята цел. Възможно е през днешния ден да сте жертва на неправда, даже на правосъден развой, който може да ви разори.

Дева

Дори когато изборът към този момент е изработен, вие не би трябвало да забравяте, че би трябвало непрекъснато да отличавате същинското от лъжовното. Отпъждайте като мухи дребните стремежи, които са присъщи за всекидневието. Всичко приключва наред, в случай че действате премислено и деликатно. Върху фамилния бюджет въздействат неочаквани и непредвидени разноски.

Везни

Възможни са крайности в държанието на влюбените, безумна храброст и голословна плашливост. Използвайте гения си и своите качества при възпитанието на децата. Те би трябвало да порастват в атмосферата на творчество и труд. Всякаква самодейност или интензивно придвижване в други сфери на активност водят до отмалялост и незадоволеност. Невъзможността да реализирате своите проекти може да докара до провал на очаквания и загуби.

Скорпион

Нуждата от обич и по едно и също време боязънта, че няма да ви отговорят с реципрочност, усложняват връзките ви с обичания човек. Отчаяните разногласия могат да ви предизвикат към огорчение и безжалостно отношение към съперника. Успявате да се справите с професионалната задача и да сключите " троен съюз “, където в качеството на първо лице сте вие, по-късно притегляте авторитетни хора от своето обграждане, а по-късно протягат ръка и компании от близката и далечна чужбина, получавайки освен това всички полза. Възможно е материалното ви състояние да се усъвършенства до известна степен.

Стрелец

Възможно е през днешния ден да се появи нова благосклонност измежду вашите сътрудници и съкурсници. Не се старайте постоянно да изглеждате привлекателно, учете се да създавате хармонична конюнктура в фамилията и да възприемате хубостта на обкръжаващите ви движимости. За да съумеете да завършите всичко замислено, ви се предлага вярно да разпределите своите сили сред работата, ученето и дома. Малко ви вълнуват земните богатства – богати или небогати, вие притежавате съкровищата на духа, в които се заключава вашето благополучие и по тази причина не се оплаквате от ориста.

Козирог

Събитията от този ден могат да ви посочат вашите неточности. По-добре е да сдържате страстите си в връзките с околните – вероятността от огромен скандал е извънредно огромна. Възможен е спор в работата, което може да сложи под подозрение вашата подготвеност. Предстоят ви приятни грижи и разноски. Не си коства да рискувате във финансовата активност.

Водолей

Покровителството на звездите дава обещание триумф в любовните връзки. Могат да се окажат прекомерно ефикасни препоръките и посредничеството на приятелите. Ако през днешния ден ви предложат ново нещо, съгласявайте се – звездите предвещават триумф и преуспяване на всевъзможни инициативи. Не се стеснявайте да се обръщате за помощ към настойниците, защото те, познавайки вашата горделивост, няма да ви предложат сами помощ.

Риби

През този ден не планирайте срещи и не изяснявайте връзките си. Постарайте се да не изпъквате на никое място, би трябвало " да легнете на дъното “. По този метод може да избегнете доста отрицателни въздействия от страна на близките. Възможно е предложение за преференциална работа. Този ден е удобен за настоятелен и персонални срещи, а също и за оформянето на значими документи. Може да сключвате дълготрайни финансови контракти и да взимате значими решения.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР