Хороскоп за днес, 14 март 2019 г.ОвенВашите любовни отношения придобиват

...
Хороскоп за днес, 14 март 2019 г.ОвенВашите любовни отношения придобиват
Коментари Харесай

Усложнения за представителите на една зодия днес

Хороскоп за през днешния ден, 14 март 2019 година

Овен

Вашите любовни връзки получават загадъчност. Дори в тях поражда нещо мистично. В фамилията на Овните може и да пораждат свади, вероятни са и други дребни неприятности. Възможно е през днешния ден да замислите промени в работата си, с което да шокирате сътрудниците си и да предизвикате недоволството на началството. Не би трябвало да се чака замогване на момента, само че е допустимо последователното увеличение на приходите.

Телец

Възможно е през днешния ден да срещнете чужд човек и още от първите думи да намерите общ език. За ефикасното другарство с околните би трябвало да се научите да говорите на техния език, т.е. да говорите по този начин, както те биха желали – тогава те може да ви чуят. Не бързайте с изводите, не се концентрирайте единствено върху едно съмнение, отчитайки всички вероятни видове работни хипотези.

Близнаци

Възможно е противникът ви да стартира да ви преследва. Вероятни са съществени психични спорове и изясняване на връзките с околните. При решаването на професионалните задания сте способни да проявявате такава еластичност, че постоянно да излизате " сухи от водата “. Не бъдете разточително великодушни с приятелите и околните си, склонността да " хвърлите прахуляк в очите им “ може да ви разори.

Рак

Романтичните ви връзки могат да минат на назад във времето. Но съдействието с дамите, без значение от пола ви, се развива сполучливо и умерено. Жените от старшето потомство могат да ви дадат доста потребен съвет. Препоръчва ви се да се вслушате в него. Може да очаквате промени в службата, основател за което сте самите вие, изключително в случай че сте началник.

Лъв

Не е изключено обичаният човек да ви повярва и да ви се усмихне щастието в персоналния живот. Вие сте предани на приятелите и на тези, които обичате. Звездите ви предвещават триумф и преуспяване на определеното занятие. Във финансово отношение може да имате огромни триумфи, както и огромни провали, през днешния ден няма да съществува златната среда.

Дева

Много Деви са раздразнителни и мнителни. Звездите поучават Девите – дами да извърнат внимание на взаимоотношенията си със своя сателит. Може да почувствате известна отмалялост и предпочитание да се оттеглите в сянка, обстоятелствата приказват за отрицателни промени във финансовото ви състояние.

Везни

Възможни са лъжливи очаквания и разочарования. Отношенията с избраника може да се усложнят заради ревнивост или несбъднали се упования. Използвайте дипломацията, красноречието и убедителността при решаването на евентуални спорове. Не давайте воля на страстите и не влизайте в разногласия. По опция избягвайте значимите и значими каузи.

Скорпион

Уважението, дружбата и привързаността, колкото и мощни да са, не могат да удовлетворят Скорпионите, в случай че в тях не участва мощно еротично увлечение. През първата половина на деня може да почувствате известна потиснатост, освен това без мотив. Този ден ознаменува нов стадий в работата на болшинството представители на този знак. Ден за другарство, подписване на покупко-продажби и контракти.

Стрелец

Звездите ви поучават да се откажете от общоприетия метод към обичаната работа и да деянията досетливост и фикция в любовните връзки. Възможно е Стрелците да се гордеят със себе си или своите близки. Бъдете по-скромни. Не афиширайте триумфите си. Първата половина на деня е удобна за делово другарство и определяне на нови връзки. Звездите ви предсказват поддръжката на авторитетни настойници.

Козирог

Личният ви живот е изпълнен с паники, несъгласия и взаимно неодобрение. Не влизайте в спор с никого, сдържайте се и не изразходвайте виталните си сили за дреболии. Възможен е спор с началството заради вашето отвращение или неумение да признаете съществуващата подчиненост. Крайният резултат на активността ви зависи от вашето въодушевление и увлечението от общото дело.

Водолей

Не се предлага взимането на значими решения по сърдечните въпроси. Не скривайте своите замисли и проекти от надеждните си другари. Днес ви е мъчно да постигнете замислените цели заради ваши невнимателни изявления или непотребна екстравагантност. Не са изключени финансови загуби.

Риби

Влюбените Риби могат да се почувстват на висота, могат всичко и всичко им се отдава. Мнозина усещат незрима поддръжка и отбрана. Околните виждат и ценят вашите евентуални качества за човешко другарство, толерантност и възприятие за комизъм. Внимавайте със своето здраве, защото са вероятни контузии. Няма да се успокоите до момента в който не достигнете набелязаните върхове. Осигурен ви е триумфът там, където би трябвало да се управляват хора - учебни заведения, лечебни заведения, превоз, промишленост. Бъдете предприемчиви, може да преуспеете в солидни инициативи, да разполагате с доста пари, само че в това време да сте загрижени за своето име и известност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР