Хороскоп за днес, 12 февруари:ОвенНай-добре е да прекратите интимната връзка,

...
Хороскоп за днес, 12 февруари:ОвенНай-добре е да прекратите интимната връзка,
Коментари Харесай

Абсолютно щастие за една зодия днес, големи неприятности за друга

Хороскоп за през днешния ден, 12 февруари:

Овен

Най-добре е да прекратите интимната връзка, станала към този момент безсмислена и обременителна. По-добре е да посветите този ден на дома. Отношенията ви с членовете на фамилията би трябвало да бъдат безупречни. Иска ви се да се развлечете. Постарайте се да заобикаляте другите развлекателни заведения и изключително казината или игралните домове, колкото и да ви се желае да надникнете там. Възможно е през днешния ден малко да спечелите, само че да загубите всичко на хазарт.

Телец

Днес сте подготвени на всевъзможен тип любовни контакти, постоянно смятайки, че колкото са повече, толкоз по-добре. Възможни са затруднения в фамилията въз основата на оправдана ревнивост. Много Телци взимат присъединяване в разнообразни мероприятия и се занимават в клубове, получавайки наслаждение от това, че се намират в центъра на събитията. Възможно е вашите спестявания да стартират да се " топят “ пред очите ви.

Близнаци

Любовта ви е повлякла напълно, през целия ден сте безусловно щастливи и спокойни. Този ден ви носи незабравимо благополучие, мир и естетика. Човекът до вас е непосредствен и мечтан. Ако можете да осъществите вашите стремежи, то може да измененията неведнъж местожителството си и в края на краищата да се окажете надалеч от родното място. Може да станете известни, само че парите няма да ви донесат доста благополучие.

Рак

Възможно е да възникне предпочитание да пофлиртувате, само че да сте движени не от жаждата за развлечения, а от влечението към романтика. Много Раци са чувствителни във връзка с околните си и взаимоотношенията с тях доста се усъвършенстват. Посветете този ден на дейното основаване и развиване на деловите връзки. Трябва да има много благоприятни условия за това. Възможно е сключването на контракт, който през лятото да донесе на вас и на сътрудниците ви добра облага.

Лъв

Личният ви живот придобива доста изменчиви черти, има доста промени и странни катастрофи. Зависите мощно от събитията. Заемете се с ремонт, преустройте или пристройте нещо, с цел да стане по-просторно, разместете или обновете мебелите си, направете нещо вкъщи си със личните си ръце. Влече ви към пътешествия, към промяна на местожителството или най-малко към промяна на ситуацията вкъщи. В сполучлив за вас интервал се постарайте да натрупате повече пари, защото съществува опасност да станете жертва от страна на нечестни хора.

Дева

Мъжете Деви може да бъдат подведени от непотребната си наивност. Добър ден за хармоничните брачен връзки, забавление и разкрепостяване. Решаването на проблем с по-възрастни родственици може да донесе на фамилията доста паники и да коства много пари.

Везни

Не хранете илюзии, че всичко може да се подреди от единствено себе си. Днес би трябвало да сте извънредно деликатни, да не се намесвате в никакви разногласия, защото това може да докара до нервност и отмалялост, само че никога до истината. Още от сутринта определете проекта си за деяние и тактиката за държание с околните. Избягвайте празните диалози, интригите, само че не се затваряйте в себе си. Постарайте се да извършите живота си по-активен. Съществува възможност за загуби, пожар и изострен спор с непознати хора.

Скорпион

Чувствата са променливи, настроението също, а желанието да се развлечете се смесва с страх от непредвидими отрицателни обстановки. Може да ви се стори, че против вас се готви експанзия. Не си коства да преувеличавате заплахата. През втората половина от деня може да се отвлечете за известно време, заемайки се с обичана активност, само че няма да можете да забравите за проблемите. Ситуацията видимо се усъвършенства. Очевидно у вас пораждат доста хрумвания, а също и благоприятни условия за печелене на пари.

Стрелец

Чувствата ви може да наподобяват на махало, което се движи ту в едната, ту в другата посока, само че не реализира равновесие. Може да не ви доближава взаимно доверие и мощни страсти. Вие може да се превърнете в привлекателен център за мнозина – за близки другари и просто познати, с тях Ви чакат най- разнородни развлечения. Веселете се от сърце и забравете за нормалните грижи. Търговските пътувания през февруари са несполучливи и по-добре е да ги отложите за март.

Козирог

Вероятно е вашият фаворит да цени доста интелектуалното другарство и да не търпи посягане върху персоналната си независимост. Ако не забравяте това, в негово лице може да намерите същински другар. Оставяйте правилни на себе си при всяка обстановка и не се поддавайте на натиска на събитията. Подходящо време за покупки, промени и пътувания. Очаквайте приятни изненади и дарове.

Водолей

Посрещате деня с чувството за вътрешна независимост, желанието за промяна на ситуацията и метода на живот. Възможно е да сте възнаградени, в случай че се откъснете от своите работи и отделите внимание на околните си. Вашият гений и дарба да подготвяте хората към себе си ви оказват помощ да осъществите проектите си за през днешния ден. Може да получите финансова поддръжка за реализирането на проектите си. Чувствате усет към екстравагантни прояви и безразсъдно харчене на пари.

Риби

Сбъдват се желанията и молбите на доста влюбени Риби. Нужно е да деянията самообладание, въздържаност и мъдрост. Опасявайте се от измами от страна на егоистични и недобросъвестни хора. Посветете втората половина от деня за деен фамилен отдих и спортуване. Възможно е да се сблъскате с налози, застраховки, недвижими парцели и въпроси за благосъстоятелност и завещание.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР