Хороскоп за 2 април: промени очакват Овена, а какво предстои

...
Хороскоп за 2 април: промени очакват Овена, а какво предстои
Коментари Харесай

Хороскоп за 2 април: промени очакват Овена

Хороскоп за 2 април: промени чакат Овена, а какво следва на останалите зодии във вторник, вижте:

Овен
Денят е предопределен за обновяване, промени и приемане на значима информация. Днес не оставяйте без внимание бизнес-предложение от страна на сътрудници или другари. Но не им се доверявайте сляпо.

Телец
Може би тъкмо през днешния ден събитията няма да се развият, както сте си мечтали. За страдание, няма да може да повлияете на техния ход, колкото и да ви се желае това.

Близнаци
Много под напрежение ден, носещ както положителна, по този начин и негативна наклонност. Жените от знака би трябвало да чакат прелестно другарство, което може да стане начало на любовен разказ.

Рак
От това, какво решение вземете в този момент зависи един извънредно дълъг интервал и по тази причина би трябвало да бъдете извънредно деликатни и да не проявявате лековерие.

Лъв
Денят е предопределен за придобивки и застъпничество. Препоръчително е през днешния ден да извършите покупките, които сте си възнамерявали и да участвате в лотарии. Мнозина може да бъдат ощастливени.

Дева
Възможно е през днешния ден да ви се наложи интензивно да отстоявате своите правила, престиж и витални възгледи. Иначе събитията се развиват не във ваша изгода.

Везни
Днес е най-добре да бъдете сдържани и да запазвате хладнокръвие във всички обстановки. Работата ви изисква оптимално себеотдаване.

Скорпион
Вероятно е нови хора, влезнали в живота ви, да ви насочат към други сфери на активност. Не бързайте да се съгласявате, тъй като последствията могат да бъдат непредвидими.

Стрелец
Днес е по-добре да не се дразните и да бъдете сдържани. Работата ви изисква цялостно отдаване. Здравето ви припомня за себе си.

Козирог
Възможно е през днешния ден пред вас да се изправи нуждата от отбрана на правилата си. Взривът от страсти по този мотив може да обърне хода на събитията не във ваша изгода.

Водолей
Напрегнат ден, носещ, както положителни, по този начин и отрицателни трендове. Не е изключено непредвидени обрати в ориста да ви накарат да измененията проектите си за през днешния ден или да преразгледате отношението си към избрани хора.

Риби
Вашите ползи се въртят към всичко ново и перспективно. Вие живеете с бъдещето, дори постоянно забравяйки за сегашното.

Източник: Horoskopa.com 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР