Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Чудесен ден за планиране

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Чудесен ден за планиране
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 8 Ноември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Чудесен ден за обмисляне и подготовка на целия иден месец. Оригинални хрумвания няма да ви липсват, само че по какъв начин ще се справите с осъществяването? Най-добре посветете напъните си да организирате екип, който да осъществя хрумванията ви.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)За вас този ден не е толкоз спокоен, колкото бихте желали. Ще се откри кой да ви заяви някакви неприятни вести. Не се доверявайте на всичко, което чуете, огромна част от известията са просто “въздух под налягане ”.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Имате потребност от мощни от мощни прекарвания и се пробвайте те да са позитивни. Промяната се случва с вас в този миг и това е в действителност страст, която може да ви накара да полетите или пък да се заземите още повече. Важното е да знаете, че градите своето на следващия ден през днешния ден, по този начин може би ще сте по-внимателни.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Няма да се чувствате доста удобно на работа и въобще в средата на седмицата към този момент се чувствате изтощени. Не отхвърляйте предложение за служебно пътешестване, ще ви разсее и ободри. Подарете си нещо сами на себе си, наградете се по тази причина, че сте толкоз прелестни.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Най-сетне ще получите самопризнание. Не се възгордявайте прекомерно затова. Ще имате да решавате сериозен проблем, който несъмнено ще ви отклони от сходни мисли. За благополучие има кой да ви помогне.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Ще ви опишат някакви злословия и през целия ден ще се намирате под въздействие на чутото, чудейки се какъв брой е истина и какъв брой небивалица. А вие пък си имате толкоз други забавни неща за извършване, вместо да се занимавате с глупави алтернативи. Най-важните хора за вас са околните, тези които вършат нещо за вас, а не тези, които внасят ужас.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Ще се наложи да вземете някои значими решения, само че не планирайте дълготрайно. Работете основно по срочните задания. Ще имате предпочитание да услужите на всички, само че надали ще съумеете и това може да ви изнерви, въпреки че разумно видяно няма да имате съществени учредения за сходно държание.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Звездите много се затрудняват да предвиждат държанието ви през днешния ден. Ще се отличавате с бунтарското си въодушевление и ще станете същински подбудител на спокойствието на всички към вас. Поне ще се заредите с оптимизъм, в случай че не друго.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес би трябвало да извършите някои разплащания, само че няма метод, би трябвало и да се дава понякога. Не се впускайте в разногласия, изключително със чиновници на закона, не е във ваша изгода, даже може да си докарате някоя санкция.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Може да имате някакво терзание по отношение на домашни задължения. След обяд нещата ще се уталожат и ще можете да дишате по-леко. Помислете за някакъв тип промени в работата си, с цел да се изявите по-ярко.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Вече е сряда, а към момента не сте излезли от ритъма на почивните дни. Едва ли ще прекалите с работата, даже в противен случай. Намерете креативен метод към ежедневните отговорности. Днес ви е ден за генериране на хрумвания, не се разсейвайте.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР