Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)С големи очаквания започвате

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)С големи очаквания започвате
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 17 Март! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)С огромни упования стартирате деня. Най-добре е да не губите позитивната си конфигурация. Така или другояче всичко зависи от отношението ви към него, останалото е малаважно.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Бъдете подготвени да Ви потърсят някои ваши кредитори, нека не сте измежду длъжниците. Добре е да уредите данъчните си отговорности, вместо да чакате крайния период. Предизвикателен ден, само че пък потребен. Е никакъв случай не се отчайвайте.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес ще имате доста по-голяма потребност от тонизиращи средства. Опитайте да бъдете по-мили и усмихнати към света, не приемайте всяка пречка като неуспех и ще положите едно сполучливо начало.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Не сваляйте усмивката от лицето си и ще видите, че ще подобрите деня на всички към вас. Днес са вероятни застойни процеси в организма, тъй че не забравяйте бутилката с минерална вода, когато отивате към офиса.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Много добър ден за съществени дейности. Ще имате доста работа в службата, само че по тази причина пък ще изпитате задоволство от обстоятелството, че ще сте се справили експедитивно. Не се нервирайте в случай че не всичко става на момента, въпреки всичко всяко нещо си има инкубационен интервал, не насилвайте нещата.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Доста динамичен ден, ще се наложи да си записвате всичко, което би трябвало да се свърши. Не пропускайте да прегледате утринните вестници, ще научите потребни неща, даже и за работата ви. Опитайте да не закъснявате за срещите си.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Денят е по-скоро прелестен. Не се обръщайте за препоръки към егото, а към сърцето си и ги следвайте.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Сутринта не прекалявайте със закаляващите процедури, избягвайте студената вода. Днес е най-добре да не проявявате прекомерна интензивност в работата си, а и не се вслушвайте в слуховете, които се носят по коридорите, единствено ще ви скапят в допълнение.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Добре е да се погрижите за линията си. Заложете единствено на екологичните артикули, намалете сладкото и пийте единствено минерална или филтрирана вода. Денят е подобаващ и в случай че ви се постанова да си търсите помощници, през днешния ден може би ще срещнете най-подходящия човек.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР