Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ето, че пукна пролетта

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ето, че пукна пролетта
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 21 Март! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ето, че пукна пролетта с цялата гама ухания, звуци, аромати. Предвещава и пеперуди в корема даже. Но както е споделил народът значимото е да сме живи и здрави. Просто правете каквото би трябвало, пък да става каквото ще.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Един ден за приятни занимания, насладете се на красивата страна на живота. Възможно е да имате някои парични проблеми, само че това не трябва да ви тревожи, сходни проблеми в никакъв случай нямат край, само че не забравяйте да ревизирате дали всичко е наред с данъчните ви отговорности и сметките за битови потребности.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Започвате въодушевени днешния ден, което е прекрсно. Ще имате много мотиви да се замислите за честността на хората към вас, само че пък това ще ви е потребно.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Съвсем не неприятен ден за вас. Всички ще ви се чудят от кое място намирате такива сили, с цел да се справяте с провокациите, които ви се изпречват. Е, единствено вие си знаете какво ви коства това, само че през днешния ден ще се справяте изумително безпроблемно. Използвайте момента да финализирате започнатото.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Ще би трябвало да планирате вярно фамилния бюджет, в случай че желаете да не приключите месеца “на алено ”. Не подценявайте предлагането от другар за спомагателен приход. Проучете го, нищо чудно това да е идната ви непрекъсната работа.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Не е лек този ден за вас, ще се чувствате раздрани сред безчет отговорности и отговорности. На всичко от горната страна и вкъщи си няма да срещнете нужното схващане. Не приемайте нещата трагично, има и такива дни. Опитайте се да се радвате на събуждащата се природа и може би ще ви олекне на душата.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Добре е през днешния ден да приключите с поетите задължения. Работата ще Ви спори, въпреки да е малко повече от допустимото. Скоро ще се появят нови занимания, тъй че завършете старите, с цел да отворите място.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Денят се обрисува като много под напрежение, изключително в случай че сте по-невъздържани в репликите си. Възможни са спорове с сътрудниците и най-неприятното – с началниците. Бъдете по-сдържани и проявете повече схващане към близките. И не си изкарвайте гнева вкъщи.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Не е лек този ден за Вас, би трябвало да уреждате много неща с държавната администрация, а на всички места ще срещате безсърдечие и непрофесионално отношение. Най-добре изчакайте понеделник и без друго нещата надали ще се уредят през днешния ден, само че не пропускайте да напомните за настояванията си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР