Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес е идеален ден

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес е идеален ден
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 27 Март! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес е съвършен ден за срещи и разисквания, за обществени изяви, речта ви ще се лее леко и доста безапелационно. Е, преди обед може да срещнете някои пречки, само че те елементарно ще се разрешат.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Добър миг да откриете нужната ви информация. Ще имате нови шансове за изява, с помощта на медиите или на личната си преписка. Съществува наклонност за прахосване, не се захващайте с прекалено много неща едновременно.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Ще се наложи да се занимаете и с не толкоз приятни действия. Ще ви нервират тези, които се размотават и приказват доста, само че ще би трябвало някак да ги изтърпите. Възможно е да се появят проблеми от персонален темперамент.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Имате потребност от сериозна поддръжка, изключително финансова. Творческата ви активност може да се окаже извънредно ползотворна. Бъдете деликатни в случай че работите с машини и принадлежности и не се ядосвайте, в случай че компютъра ви отхвърля от време-на време.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Ще съумеете да дадете воля на надълбоко таени усеща, само че дали някои ще ви схване на съществено. Трябва да издебнете подобаващия миг. В желанието ви за нови придобивки естествено няма нищо неприятно, само че е добре да поизхвърлите някои ненужни остарели движимости.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Голямата ангажираност няма да ви пречи да си вършите съвършено професионалните отговорности, даже може да получите хвалба. Не вярвайте доста на обещанията, които ви дават, даже да са в писмена форма.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес ще имате предпочитание да поддържате връзка с повече хора. Работата ще ви спори в случай че не я вършите сами. Сутринта може да усещате известно напрежение и неодобрение, само че още с първия прелестен диалог ще съумеете да разсеете това чувство.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ще си възвърнете вярата в хората, освен това по някакъв доста малък мотив. Дори несериозността на близките няма да успее да помрачи положителното ви въодушевление. Днес е добре да работите в екип или най-малко да вземате под внимание препоръките на сътрудниците си.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Настроението ви ще е отлично, а това ще ви помогне по-лесно да отхвърлите неприятните ежедневни отговорности. Светът ще се опита да ви сътрудничи. Важните неща, обаче свършите още сутринта, тъй като по-късно може и да не ви остане време за това.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР