Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Вие сте просто щастливци,

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Вие сте просто щастливци,
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 17 Февруари! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Вие сте просто щастливци, почивните дни ви чакат пътешествия, въпреки и единствено пред екрана на тв приемника. Днес не се отнасяйте прекомерно в проекти за бъдещи приятни преживявания, отделете малко внимание и на директните си отговорности, няма да ви е мъчно да приключите небрежно.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Срещите и диалозите с другари ще ви донесат задоволство за добре прекаран ден. Хубаво е също да извършите проекти за дейностите си през март, въпреки и единствено въображаеми.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Едва ли ще можете да си останете за дълго вкъщи, все има къде да отидете. Не давайте мотиви за злословия, не се впускайте да пазарувате повече, в сравнение с ви би трябвало, през днешния ден елементарно могат да ви пробутат някое менте.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Трудно може някой да ви измъкне от дълбоките води на мрачното въодушевление. Е, несъмнено и сред вас има по-оптимистично настроени люде, единствено че те са съумели да се оправят със личната си вътрешна неустановеност. Ако ви е чак толкоз тежко - погледнете в Интернет, все ще се разсеете, в случай че не и освен това.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Пригответе си куфарите, тъй като напълно скоро може да ви се наложи да потеглите нанякъде, а вие не обичате да нещата да ви сварват неподготвени. Не давайте ухо на слуховете, коти се носят, могат единствено да ви ядосат и да тръгнете да възстановявате справедливостта, а тъкмо в този момент няма да съумеете.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Ден единствено за фамилни срещи и събирания. Все отново, внимавайте с шегите, може да разплачете някого, ей така-без да желаете.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Ако можете през днешния ден да прекарате вкъщи, в прегръдките на обичан човек, ще се чувствате най-добре. Ако нямате тази опция, отново гледайте да си останете вкъщи или най-малко прекарайте в най-тесен фамилен кръг – ще се почувствате в действителност обичани.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Денят може да ви сервира някои не доста благи изненади, само че пробвайте да погледнете нещата откъм радостната им страна. На днешния ден е по-добре да не ходите по държавни институции и да не се опитвайте да се потвърждавате, единствено ще си развалите настроението.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Основните ви задължения ще се ориентирани към дома, може би има някои неща да се ремонтират. Малко сте закъснели, само че е добре до понеделник да приключите с тези битови несгоди. Днес се пробвайте да бъдете по-мили с близките.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Сякаш всички са стоварили дилемите си върху вас. Естествено, вие ще се справите, само че за какво би трябвало постоянно да ви нагърбват с толкоз доста неща. Ами, вие си знаете, като сте такива работохолици. Погледнете другите по какъв начин се оправят в сходни обстановки.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР