Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Вашият ден е доста

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Вашият ден е доста
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп За Днес 24 Април Само В Брадва.бг! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Вашият ден е много по-приятен и жизнеспособен, спрямо този на близките. Днес надали ще ви се работи доста, само че при добра организация можете да намерите кой да свърши по-голяма част от вашата работа.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Съвсем не лек ден в бизнеса, вероятни са измами от страна на отдавнашни сътрудници. Не се палете и не правете прибързани заключения, умерено се ориентирайте в обстановката.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Превърнете интензивността си в деятелност, избягвайте споровете и претенциите си към сътрудниците. Поспортувайте или поиграйте с децата си, въобще - направете нещо хубаво.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Малко ще поспрат да ви звънят телефоните и да ви търсят по хиляди въпроси, само че това не значи, че ще ви остане време за себе си. Домашните и грижите към къщата ще ви припомнят много осезателно за съществуването си.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-много по какъв начин да се справите със сметките и в същото време да ви останат пари и за на следващия ден, че и по-късно. Дано съумеете да разрешите алтернативата, тъй като на помощ извън към момента не можете да разчитате.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Емоционален ден. От вас зависи дали ще позволите на отрицателните страсти да вземат връх, използвайте пословичната си дарба да се владеете и преодолейте неприятното си въодушевление. Макар че постоянно ще се откри кой да ви ядоса още веднъж.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Този ден е най-добре да прекарате на насаме място в молебствия и метафизичен диалози със себе си. Не сте най-хубавата компания, поради обзелите ви вътрешни страхове. Една разходка на чист въздух би могла да направи чудеса или някой непретенциозен подарък от страна на непосредствен човек.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес ще имате повече служебни отговорности от нормално. Не се ядосвайте, че всеки се пробва да се измъкне и оставя отговорността на вашите рамене, ще пристигна време, когато обстановката ще се преобърне.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес е ден, в който не трябва да забравяте да се обадите на приятелите си. Отдайте се на неща, които ви доставят наслаждение, откакто сте си изпълнили отговорностите, естествено. Любовта, която ще ви засвидетелстват близките си коства няколко часа работа.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Един ден, в който ще гледате метафизичен на живота и ще се чудите какво толкоз им става на другите. Ще би трябвало да влезете в ролята на умиротворител или бавачка. В службата си не е рационално да се мяркате пред очите на шефа, все ще ви откри някоя работа или пък вие ще би трябвало да похапнете от плодовете на неприятното му въодушевление.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР