Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Не напирайте на всяка

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Не напирайте на всяка
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 13 Март! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Не напирайте непременно да докажете правотата си, след няколко дни ще ви молят да го извършите. Най-добре разсейте напрежението на сладки приказки с другари в някое кафене, тъй като уредите и машините може да ви погодят някой непредвиден номер.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Работата за вас като че ли няма край. Дори тези, които са без работа ще имат някакви значими задължения, въпреки и не тъкмо такива, за каквито са мечтали. Не бързайте да се залавяте с спомагателни задания, няма да имате време и сили за това.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Не доста сполучлив ден, само че вие сте философи и ще приемете нещата такива, каквито са (чак не ми се вярва). Нищо чудно да ви обвинят незаслужено в нещо, за което нямате никаква визия, само че още след стъмване справедливостта ще спечелва, въпреки и не по метода, по който очаквате.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Не е доста подобаващ ден за другарство. Служебните контакти ще са много сложни. Не търсете тъкмо през днешния ден поддръжка от началници, разчитайте най-много на себе си. Не позволявайте дребните неприятности да ви извадят от равновесие.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Задачите ви като че ли порастват лавинообразно. Не поемайте спомагателни задължения, тази които имате и без друго са ви допълнително. Сдържайте се в изявленията си, само че не залисвайте нервното напрежение с похапване.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Доста неразбории може да очаквате през днешния ден. Във всеки случай не губете оптимизма си, още на следващия ден нещата ще потръгнат съгласно упованията ви. Съмненията, които ви гризат ще се разсеят още с вечерната емисия “Новини ”.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Напрегнато, само че пък ползотворно, ще съумеете да прекарате времето си през днешния ден. Вероятни са грижи към децата, само че паниките ви ще се окажат напразни. Не давайте пари на заем тъкмо през днешния ден, може и да не ги видите назад.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)По-голяма част от нещата няма да зависят от вас, тъй че коства ли си да се ядосвате за това. Освен това са вероятни доста двусмислени обстановки. Днес не е подобаващ ден за извършване на покупки, както и за подписване на контракти и съглашения.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Не изпадайте в суматоха поради някои нередности с домакинските уреди или поради странното държание на домашните ви любимци. Приемете, че през днешния ден денят е тайнствен и всичко става не по вашата воля, може и да ви поолекне, само че не се залъгвайте с шоколади и сладкиши, това сигурно няма да ви помогне.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Не доста неприятен ден за вас, само че не трябва да прекалявате в нищо, най-много в секса. Можете да мобилизирате силите за превъзмогване на компликациите, даже при положително предпочитание можете да се отървете от някои нездравословни привички, освен това вечно.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР