Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Най-голямата опасност днес е

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Най-голямата опасност днес е
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 8 Юли! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Най-голямата заплаха през днешния ден е да прибързвате, а несъмнено няма да имате самообладание, с цел да вършиме нещата до дъно. Намерете междинния път - не се занимавайте със супер значими неща, разчитайте на рутината си. Използвайте този ден най-вече за диалози.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес елементарно ще пилеете пари, само че по тази причина пък ще намерите другари и поддръжници, даже може и спонсор да откриете. Важното е продан да има от всевъзможен жанр - на хрумвания, мисли, пари.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Имате голяма потребност от промени и другарство. Внимавайте да не ви мине целия ден в занимателни диалози с другари и след това да се чудите по какъв начин по този начин нищо не сте съумели да свършите. Спазвайте предварителния си проект, най-малко в общи линии.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Околните мощно ще ви нервират, а май повода е във вас самите. Опитайте да сте малко по-сериозни, не се шегувайте с всичко и всички. Забравете рецензиите и поученията най-малко за миг.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще се чувствате, меко казано, напрегнати. При това могат да се обадят някои остарели болежки. Денят е доста подобаващ за започване на очистителни процедури, това би понижило градуса на пристрастеностите ви.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Малко нервни и елементарно избухливи ще сте през днешния ден. Ако сте от малцината спокойни Скорпиони, може и да получите някой дълго чакан подарък от ориста. При всички положения не подценявайте вдъхновението, което се пробужда у вас.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Този ден не е от най-леките, ще се наложи да преодолявате себе си много пъти. Бъдете деликатни в дейностите и изявленията си, изключително пред по-възрастни хора.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Може би вие сте единствените, за които този ден ще даде удобни благоприятни условия или просто ще съумеете да трансформирате обстановките.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес ще би трябвало да действате по-бързо от нормалното, в случай че желаете да свършите повече неща. Не се впускайте в доста действия по едно и също време, има заплаха нищо да не доведете до дъно.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)За вас денят не е толкоз неприятен. Е, може би ще се наложи да се съобразите с някои хора, само че като цяло ще съумеете да постигнете своето.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР