Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Може би ще ви

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Може би ще ви
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 9 Март! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Може би ще ви се наложи да си занесете част от служебната работа у дома или ще предпочетете да отидете до офиса. Във всички случаи ще огромна част от времето ви ще е ангажирано със съществени неща. Намерете въпреки всичко няколко часа да си починете.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес ще се чувствате толкоз леко, сигурни в себе си, само че основното рисковано настроени. Позволете си едно малко наслаждение, направете това, което все отлагате. Ако не сте до такава степен креативен настроени, просто обърнете по-голямо внимание на децата си, те ще ви подскажат някоя концепция.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Чудесен ден за пътувания, излети и най-много за случки. Днес ще сте доста приятна компания, единствено не навлизайте в областта на политиката, че тогава може да влошите разговора.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес може да сте в малко тъмно въодушевление и да обвинявате целия свят за неудачите, които ви се случват. По-добре се разходете малко на открито и се единствено анализирайте, може би сте пропуснали да отчетете някоя от вашите неточности.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Сутринта близките ще се пробват да ви се измъкнат, с цел да не ги организирате да вършат нещо не толкоз прелестно. Следобеда, обаче ще ви поотмине това въодушевление и към този момент ще сте много приятна компания за маса.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Идеален ден за спортни занимания и срещи с другари. Днес може да ви хрумнат най-гениалните хрумвания, тъй че постоянно си носете нещо за писане на разположение. За съществени дейности надали ще имате предпочитание.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Сигурно ще ви се наложи да станете по-рано от естественото в почивен ден и до обяд надали ще подвиете крайник. Втората част от деня, обаче посветете на себе си и на околните си, тъй като както се пее в една ария “всеки обича събота вечер ”.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днешният ден можете да разделите на две – първата половина за фамилията и отговорностите и втората за нещата, които обичате. Следобеда е съвършен за срещи с другари, даже можете да вземете някое транспортно средство и да се отправите до някое близко, само че прелестно местенце.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Бихте могли да си прекарате един много прелестен ден, изключително в случай че не го започнете с ранно ставане. Инициативата би трябвало да е във вашите ръце по отношение на вечерните занимания.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Настроението ви ще е меко казано необичайно. Не бъдете прекомерно мнителни и не подозирайте всички околни в смъртни грехове. По-добре изхвърлете черните мисли и мрачното въодушевление и се порадвайте на красивите неща от живота.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР