Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Интересен ден ви чака.

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Интересен ден ви чака.
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 30 Юни! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Интересен ден ви чака. Хората до вас ще ви насочат изненадващи провокации, само че пък ще ви оказват помощ да откриете нови неща и да видите света по нов метод. Общуването несъмнено може да бъде много стимулиращо.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Последен ден на юни, лятото пламти, морето мами. Днес е ден за релакс. Отпуснете душата си, позволете си да бъдете свободни и да изхвърлите от себе си нещата, които ви тежат и натоварват. Пуснете си музика, потанцувайте, плувайте.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Ден за другари и празненства, ден за сбъдване на фантазии. Покажете на другите по какъв начин да се гмурнат в небето, по какъв начин да разтворят крила, по какъв начин да дадат път на лятото в живота си. Нека да е лято!

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Фокусирайте се. Медитирайте, бъдете целенасочени. Дайте си ясна сметка какво тъкмо желаете, за какво го желаете, по какъв начин го желаете. Имате ли силата да понесете неговото случване. И започнете да го случвате, Вселената ще ви поддържа, единствено дайте същинска поръчка.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Последен ден на юни и това ви кара да мечтаете. Всичко през днешния ден ще ви наподобява по-лесно, по-постижимо, допустимо и вдъхновяващо. Опитайте се да запомните това чувство и го извиквайте постоянно, когато имате потребност.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Предизвикателен ден. Ще имате много благоприятни условия да покажете практичните си качества. Опитайте да не се притеснявате прекомерно доста и да гледате на света по нов метод. Изхвърлете нещата, които ви нервират от живота. Дайте път на лятото и свободата.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Темата за притежанието през днешния ден ще изригне с особена мощ. Дълбоки усеща ще клокочат и ще Ви подтикват към неприсъщи действия. Добре е да знаете кое е Ваше и кое не, изключително във връзка с взаимоотношенията. А правата над индивида до Вас, несъмнено, че нямате, имате просто усеща и благосклонност.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Доста провокационен ден Ви чака. Ще имате жар, възторг и предпочитание да ревормирате света по своите правила. Един въпрос, обаче ще ви спъне - за какво вашите правила да са по-добри от тези на всички останали и за какво тъкмо вие да имате правото да го извършите. Опитвайте се от време на време да чуете освен това от вика на егото и послушайте Душата си.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Любопитството ще Ви заведе на непредвидени места. Желанията ще Ви подбуден към странни действия. Важното е да помните кои сте и да не пристъпвате някои невидими граници.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Радостни усмивки носи този ден. Покажете любовта си, създайте нещо красиво и тогава освен Вие, само че и всеки около Вас ще грее от благополучие. Какво в действителност е щастието, какво е удовлетворението? Не е ли то, когато споделиш светлината в себе си и тя заискри още по-силно отразена в погледа на някой различен? Споделете щастието и то ще се върне умножено при Вас.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР