Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес е почивен ден

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес е почивен ден
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 30 Август! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес е почивен ден и таман по тази причина може да изкарате някой лев в допълнение. Най-важното е да имате предварителна идея за нещата и да не оставяте всичко на произвола. И другото, което не е без значение – харченето, не пилейте за ненужни неща.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес е целесъобразно да си извършите няколко водни бани. Ако сте надалеч от морето, идете на басейн, само че не пропускайте момента. Малко повече физически извършения ще ви се отразят добре, стига да не прекалявате.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Денят е единствено за пътешествия, не се мотайте, а тръгвайте нанякъде. Ако няма къде, идете най-малко до близката горичка, само че никога не оставайте у дома. Излезте измежду природата, съберете слънчеви лъчи и непознатите погледи.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес сте прекомерно чувствителни и по тази причина не е целесъобразно да попадате тук-там, където има доста народ, неизбежно някой ще ви засегне, даже без да подозира. Затова пък бихте могли да си проведете доста сполучлив автотренинг.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще съумеете да извършите верния избор и да си поставите високи цели. Като концепция не е неприятно, само че помислете и за осъществяването, в този момент най-малко имате време за мислене.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Ден за занимания. Хората, които срещате, ще отговорят на вашите стремежи и нещата в действителност ще се случват тъкмо както желаете. Ще ви се желае да се визиите в най-хубавата си светлина, възприятието ви за комизъм ще бъде оценено по най-хубавия метод.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес е доста подобаващ миг да поразчистите вкъщи си, да изхвърлите всичко излишно и да извършите място да влязат нови неща-в директен и метафоричен смисъл. Само в това време не бъдете заядливи с близките.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес главно ще ви вълнува външният ви тип. Може да отделите повече време за спорт и несъмнено за възобновяване на дрешника. Бихте могли да извършите много преференциални покупки.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес имате съществени шансове да реализирате нещо потребно. Ще ви съпътства шансът на начинаещия и всичко ще става по-силно и бързо, в сравнение с си мислите. Само да не заподозрете скрит план в това.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Доста практични хрумвания ще ви минат през мозъка и е добре да постъпите практично – намерете метод за тяхното приложение. Днес ще се чувствате в добра форма, само че въпреки всичко с малко повече отговорности. Опитайте се просто да вършиме нещата както би трябвало, без да влагате непотребни страсти.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР