Хората все още не отправят призив за оставка на правителството,

...
Хората все още не отправят призив за оставка на правителството,
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Хората не искат предсрочни избори

" Хората към момента не насочат апел за оставка на държавното управление, камо ли за предварителни избори. Хората желаят избори или оставки, когато видят подготвена опция или в действителност им е писнало . Те не престават да дават късмет на тази власт. " Това съобщи пред БНР изпълнителеният шеф на " Галъп интернешънъл болкан " Първан Симеонов.

По думите му всички, които бързат с прогнозите за рухването на държавното управление, изпреварват събитията. Правителството има късмет да се задържи, добави той.

" Имаме един мобилизиран ГЕРБ - не че пораства, само че е много корав. Не пада, търпеливо чака реда си и не пришпорва процесите ", уточни Първан Симеонов, обрисувайки част от електоралната картина. Той добави, че при Възраждане се чака да има прикрит избор, който може да изстреля партията напред, в случай че ерозията на Продължаваме промяната продължи.

Като една от водещите политически сили се обрисува и Движение за права и свободи. За тази партия също има прикрит избор, приближаващ от чужбина. По думите на Симеонов новата партия на Стефан Янев демонстрира добър старт и внезапно ускоряване.

Първан Симеонов засегна и тематиката за Македония. " Ние в България имаме големия комплекс, че с всичко се съгласяваме. Сега това с Македония може в действителност да прелее чашата. Има моменти в историята, когато не е нужно да унижаваш една общественост. Българите ще преживеят оскърбление от това . ", съобщи той.

Понякога нещата не се вземат решение по джоба, вземат решение се на ценностно равнище. Погледнете данните за Украйна - българите не са на страната на това, което прави Путин. Да, има немалки дялове, които споделят - склонен съм с дейностите на Владимир Путин. Но доста по-осезаеми са дяловете на тези, които споделят - не съм склонен. Това не е инерция, не е русофилия. В България има обичайни проруски сантименти, само че дейностите на Путин в действителност шокираха даже доста от проруски настроените хора.

Този народ може да отсее едното от другото. И като се появи някой и му каже - всичко, което не е правата линия, е Путин, този народ споделя - гледай си работата. Видяхме го с имунизациите. От заран до вечер едни хора им споделяха - вие сте тъпи Ганьовци, не се ваксинирате, и българите им споделиха - гледайте си работата, не сме тъпи Ганьовци, не ви имаме вяра. ", сподели още Симеонов.
 Българите не желаят нови избори в този момент
Българите не желаят нови избори в този момент

И в изследването на " Галъп " се откроява Стефан Янев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР