„Хората влизат и се разделят. Защото, когато влезеш в парламента

...
„Хората влизат и се разделят. Защото, когато влезеш в парламента
Коментари Харесай

Каракачанов: Уведомих най-възпитано г-н Симеонов, че желаем да се явим сами

„ Хората влизат и се разделят. Защото, когато влезеш в Народното събрание и забравиш защо си влезнал, и вместо да правиш закони обикаляш софийските питейни заведения, с цел да думкаш на барабанчета с цигански оркестри– нямаш място в нашата коалиция”. Това съобщи пред Диана Найденова в " Карай напряко " на NOVA вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов във връзка разделянето на Вътрешна македонска революционна организация с съдружните му сътрудници.

По думите му още в края на предишния месец Националния съвет на обединението е имал съвещание, на което над 80 % от членовете са били Вътрешна македонска революционна организация да се яви независимо на тези избори. „ Уведомих господин Симеонов по най-колегиалния, учтив и естествен метод. Така се прави”, съобщи Каракачанов.

Още през май месец 2019 година на изборите за Екологичен потенциал Вътрешна македонска революционна организация се яви независимо. „ Резултатите може би дадоха едно самочувствие на нашите хора и по тази причина надви тяхното мнение”, уточни той във връзка независимото явяване на партията му на парламентарните избори.

В отговор на изказванието на Волен Сидеров, че Министерство на защитата е превърнато в „ организация за недвижими имоти”, тъй като няма пари за армията и се разпродава имущество за жълти стотинки, а по едно и също време с това са закупени изтребители „ на чертеж”, министърът отговори: „ Тази неистина той я повтаря към този момент най-малко една година. По негово искане в Народното събрание имаше особено съвещание, на което този въпрос беше обсъждан. Тогава аз, като за олигофрени, бях направил една таблица – при кой министър какви парцели, коя година и за какви пари са продавани. Оказа се, че по мое време са продадени минимум парцели за най-високи цени”.

" Може да бъде подложено на критика доста това държавно управление, само че то свърши доста. За пръв път, от дълго време, държавното управление изкарва цялостния си мандат. Въпреки пандемията, която е втора година, и икономическата рецесия, която съпровожда тази пандемия. Въпреки опитите и от вътре и от вън да се провокират недоволство, които да го смъкват. Който не работи, той не може да бъде подложен на критика за нищо ", съобщи вицепремиерът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР