„Хората във властта лесно се изкушават и то по най

...
„Хората във властта лесно се изкушават и то по най
Коментари Харесай

Проф. Близнашки: Наближават избори и вместо да се води дебат, ние се хващаме за гушата

„ Хората във властта елементарно се изкушават и то по най – обикновения метод, а ние ги избираме, с цел да работят за нас “.

Това сподели пред камерата на Българска национална телевизия някогашният длъжностен министър председател проф. Георги Близнашки. „ В нашия случай има едно изродяване – да си вземем апартамент, до момента в който сме във властта, а след това ще му мислим “, добави той. „ Наближават избори и вместо да се води спор, ние се хващаме за гушата “, сподели проф. Близнашки. „ Въпросът с ниските цени не е юридически, тъй като в изискванията на пазарна стопанска система това са разрешени неща, само че когато политиците го вършат е друго “, съобщи той.

Проф. Георги Близнашки разяснява и случая с Лозан Панов. „ Около Панов се натрупват голям брой кавги, само че по – значимото е, че този човек потегли в една неверна посока. Хвана се на хорото на Христо Иванов. Ние би трябвало да реформираме правосъдната система, само че тя не би трябвало да е подвластна на непознати фактори “, сподели той и подсети по какъв начин в целия свят всеки пази своите хора, само че в България не е по този начин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР