Хората в Добрич ме познават като човек, който като се

...
Хората в Добрич ме познават като човек, който като се
Коментари Харесай

Йордан Апостолов: Не съм спирал да работя за Добрич*

„ Хората в Добрич ме познават като човек, който като се захване с нещо - го довежда до край “. Така националният представител от НФСБ и претендент за кмет на Добрич от Местна коалиция НФСБ (АБВ, ЗНС, Земеделски съюз „ Александър Стамболийски “) Йордан Апостолов отговори на въпроса на водещата на Сутрешния блок на Българската национална телевизия с какво се отличава от останалите претенденти.
Той беше безапелационен, че привличането на вложения за Добрич и връщането на хората в града са измежду главните цели. Йордан Апостолов даде образец с немския град Манхайм, в който добричлии наброявали 7 хиляди души . Не можем да ги върнем с магическа пръчка – само че можем да създадем икономическите предпоставки по тази причина тези наши сънародници да се върнат, акцентира Йордан Апостолов.
Сред тези стопански предпоставки е и привличането на вложители в района . Кандидатът на НФСБ бе безапелационен, че той не приказва за това – той го прави. „ Вече съм разговарял с компании, които желаят да строят индустриални мощности за преправка на селскостопанска продукция. Миналата седмица приключиха и кръг от договаряния с френска компания, която да направи мощности за разбъркване на лавандулови масла. Защото, Добрич се трансформира в центъра на лавандулата в страната “, даде образци Йордан Апостолов.
Кандидатът за кмет на НФСБ бе безапелационен, че евросредствата не би трябвало просто да се усвояват, а да носят принадена стойност да града, хората да усещат забележимите резултати. И даде образец с едно от учебните заведения – санирано преди пет години, през днешния ден то се санира още веднъж. “Това, значи, че дейностите са свършени извънредно некачествено и парите просто са усвоени. Тази порочна процедура ще пресека “, акцентира Йордан Апостолов.
Влизаме всеобщо в кварталите – отиваме при жителите . Така Йордан Апостолов разгласи идващия си приоритет, от извънредно значение за живота на хората в Добрич - благоустрояването на кварталите и построяването на микрорайони за отдих в тях. Защото реновираният с евросредства градски парк напълно не е задоволителен, акцентира Йордан Апостолов.
Кандидатът за кмет на НФСБ съобщи, че екипът му е формиран от хора, потвърдили се в дребния и междинен бизнес, от експерти в региона на мениджмънта, банковото дело, от изявени лекари, учители, спортисти, национални треньори.
 
 * Платена обява в границите на предизборната акция за Местни избори 2019. Купуването и продаването на гласове е закононарушение! * Платена обява в границите на предизборната акция за Местни избори 2019. Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР