Хората ще празнуват, без значение какви ограничения ще наложи здравното

...
Хората ще празнуват, без значение какви ограничения ще наложи здравното
Коментари Харесай

Лесно ли е 8 декември без противоепидемични мерки да се премести в къщи на гости?

Хората ще честват, без значение какви ограничавания ще наложи здравното министерство. Правилата всеобщо ще се нарушават. В това е уверен, ръководител на Асоциацията на заведенията в България. Той разяснява тематиката поради всеобщо затворените заведения и надлежно хотели в Банско.
От Нова телевизия са създали инспекция в 10 къщи за посетители, представяйки се за 22 души, като при първата ги предизвестяват, че не може да са повече от 15 души – оттам-насетне обаче бяха показани 5 случая, при които с 22-ма души вкупом резервацията е реалност, а единствено при 1 случай има безапелационен отвод.
 По-нисък Данък добавена стойност за заведенията за хранене, те подвигнаха цените, само че банките оскъпиха своите услуги невиждано По-нисък Данък добавена стойност за заведенията за хранене, те подвигнаха цените, само че банките оскъпиха своите услуги невиждано
В първия месец, в който за ресторантьорския отрасъл в България Данък добавена стойност е към този момент 9%, а не 20%, има повишаване на цените за бранша с 2% съгласно о...
От Асоциацията на къщите за посетители са безапелационни, че има доста анулирани резервации. Показана беше и къща в Елена, където са създали разделяне на самия парцел, с цел да няма разбъркване на потоци.
От доста хотели разясняват, че към този момент са подготвени да не оферират новогодишни куверти. Браншът обаче като цяло се готви, само че има и подготвеност за обезщетения, в случай че заведенията и заведенията за хранене си останат затворени.
Ако от на следващия ден се възвърне ситуацията, имаме опция да работим. Ние в този момент сме отвън сезон, слаб сезон, изясни пред Българска национална телевизия Румен Драганов, изпълнителен шеф на Института за оценки и разбори в туризма. Според него, всичко към момента е възстановимо.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР