Хората се съмняват, че има чума по животните им и

...
Хората се съмняват, че има чума по животните им и
Коментари Харесай

Славчо Велков: Хората се съмняват, че има чума по животните им

Хората се съмняват, че има чума по животните им и имат съображение за това. Погрешен беше методът, в случай че фактически има зараза. Имаше неприятна и незадоволителна връзка от страна на страната. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Славчо Велков в ефира на БТВ.

„ Признакът че е позволена неточност, е фактът, че към този момент има оставки. Дано чумата по преживните животни не се окаже като ишиасът на един европейски служител “, добави той.

„ Решението на Комисия за защита на конкуренцията сподели, че парламентарната комисия за ЧЕЗ е работила добре и даде резултат. В нея породиха доста въпросителни и не се даде отговор за финансирането на договорката. Това решение устройва публичния интерес “, безапелационен беше Славчо Велков. „ От отговорите, които получихме от чешка страна, страната е знаела. Имаше отношение, само че това беше скрито “, добави той.

По мотив изказванията, че е имало събрани 1,6 милиарда лв. по време на служебния кабинет, Велков сподели: "Това е част от войната на държавното управление към президента. Това може да се ревизира. Това са опити да се отклони вниманието на обществото. Това е опити за дискредитиране на политическия конкурент и не би трябвало да обръщаме внимание ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР