Хората се местят при близки семейства в Бургас, това е

...
Хората се местят при близки семейства в Бургас, това е
Коментари Харесай

Втори ден вилната зона в Българово е без ток, десетки семейства седят на свещи

Хората се местят при близки фамилии в Бургас, това е безусловно безгрижие, жалват се жителите

Второ денонощие вилната зона в Българово е без електрозахранване. Причината е огромна повреда - паднал ел. проводник на сдружението Ер юг. За това алармира читателят на Флагман.бг Николай Неделчев.

Неделчев живее в Българово, някогашен чиновник е на EVN и персонално той е поел отговорността за трафопоста, който доставя с електричество към 70 фамилии, които имат къщи в зоната.

„ От 14.11.т.г. сме на свещи, зареждането към трафопоста е изключено. Има млади фамилии и дребни деца, които мръзнат и седят на мрачно. Това е тотално безхаберие. Звъним всеки ден на сдружение. Регистрират сигнала и това е. Вчера пристигнаха чиновници на Ер юг и споделиха, че имало паднал ел. проводник, само че някой кой да завърши сигнала и да в профил повредата “, сподели пред кореспондент на Флагман.бг Неделчев.

Той упорства за незабавни дейности от страна на сдружението. Много от локалните поданици към този момент са се преместили при родственици и близки другари в Бургас, с цел да изкарат на топло дните, до момента в който бъде отстранена повредата.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР