Хората, родени между 21 март и 19 април, принадлежат на

...
Хората, родени между 21 март и 19 април, принадлежат на
Коментари Харесай

В сезона на Овена: Мъжете и жените от тази емоционална зодия

Хората, родени сред 21 март и 19 април, принадлежат на зодия Овен и това ги прави извънредно прочувствени, енергични и усърдни. Те са изявени водачи и постоянно реализират задачите си, без значение какво ще им коства това. Много са интуитивни и нормално се доверяват на вътрешния си глас, а той от своя страна не ги предава.
Мъжете от зодия Овен
Харизматичен, самонадеян и упорит, подготвен да събори всички трудности по пътя си - това е мъжът Овен. Неговата честност не познава граници и желанието му да бъде номер едно от време на време засенчва сериозното му мислене.

Мъжете от тази зодия са буйни, мощни, работливи, смели и не се опасяват да поемат самодейност и да опитат нещо ново. Тези персони са доста упорити - никой не може да ги убеди, даже и да бъркат. По-добре е да не влизате в спор с мъже Овен. Бъдете сигурни, това ще се проточи дълго време.

Представителите на зодия Овен можете да задържите покрай себе си единствено като непрекъснато разпалвате огъня на пристрастеността. Този мъж е парещ – физически и прочувствено. Дори когато не е хубав, той има някаква храброст и сурова половост.
Жените от зодия Овен
Жените Овен са неповторими и лесни за различаване измежду другите хора. Активни и витални, те имат прелестно възприятие за комизъм и избират да преобладават в живота и в връзките.

Още в детството тази жена стартира да бъде уважавана за нейния темперамент и способността да аргументира своята позиция. С възрастта печели доста другари и познати и постоянно става неофициален водач. Тя постоянно приказва нещо, тича в близост, майтапи се, смее се на личните си смешки, изисква нещо, спори, убеждава непознати да вършат страхотни неща.

Няма да чака някой да й предложи помощ, работа или ръката и сърцето си. Тя ще вземе всичко сама и няма да имате време да откажете или да реагирате по някакъв метод на случилото се.

Жените Овен по предписание реализират триумфи в кариерата - работата за тях е преди всичко. Тези хора в никакъв случай не се отхвърлят, не престават напред, макар трудностите и най-после постоянно реализират задачите си. Не понасят рецензия, огънят им угасва, когато не получават хвалба и публично самопризнание.
Зодия Овен и останалите зодиакални знаци
Лъвовете и Стрелците споделят същата пристрастеност и сила като Овена. Техните персони са изцяло съвместими. Общата им пристрастеност към живота ги прави непобедими дружно. Те обичат свободата и приключенията, което прави тяхната връзка доста стимулираща.

Близнаците и Везните са въздушни знаци, които могат да предложат на Овните интелектуални диалози и обществена естетика. Въпреки това, те от време на време намират компликации в балансирането на другите си потребности и желания. Водолеите са необикновени и новаторски, което може да впечатли Овните.

Раците са водни знаци и постоянно се нуждаят от прочувствена непоклатимост и сигурност, което може да бъде в несъгласие с желанието на Овните за самостоятелност и независимост на деяние. Рибите пък са чувствителни и интуитивни, до момента в който Овните са по-директни.



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР