Хората преминават през сух режим в спалнята по всякакви причини.

...
Хората преминават през сух режим в спалнята по всякакви причини.
Коментари Харесай

Петте ясни признака, които издават, че жената е без секс от дълго време

Хората минават през изсъхнал " режим " в спалнята по всевъзможни аргументи. Може би са заети, а може и да са необвързани. Или може просто да решат, че желаят отмора. Ако се има вяра на статистиката, единствено 45% от дамите могат да се похвалят с постоянен съкровен живот. И това при изискване, че в тази категория влизат дамите, чиято възраст към момента не е достигнала „ златната”. При други 30% от дамите, сексът се среща от време на време, до момента в който в останалите, той е или съвсем фиктивен, или се случва извънредно рядко. Същевременно лекарите твърдят, че неналичието на секс е нездравословна за здравето на дамата: както от физиологична, по този начин и от психическа позиция. Отрицателните последици от неналичието на постоянен полов живот се появяват още след 2-3 месеца след „ половото затишие”.

Ето един образцов портрет на жена, която от дълго време се въздържа от полови удоволствия.
Безсъние - заради неналичието на естественото успокоително - хормонът окситоцин, който се изхвърля в кръвта по време на оргазъм. Състаряване - колагенът, създаван при постоянни полови контакти, прави кожата гладка и копринена. С възпаления по кожата - прогестеронът, създаден по време на секс, избавя лицето на акне). С увиснали гърди и отпуснати мускули - в действителност ясно е за какво.
А в този момент дано да си спомним по какъв начин се държи една остаряла мома:
Нахвърля се на хората към себе си - неналичието на ендорфини въздейства върху възприемането на света. Често пие болкоуспокояващи - в случай че е имала по-често секс, не би трябвало да прави това - окситоцинът и естрогенът притъпяват болката.Постоянно боледува - интимността усилва броя на антивирусните антитела с 30%. Редовно не помни всичко - сексът насища с О2 кръвта, която по-късно попада. Недоволна от самата себе си - неналичието на секс визира самочувствието на дамите.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР