Хората от експерименталното звено към Microsoft Garage Project разкриха появата

...
Хората от експерименталното звено към Microsoft Garage Project разкриха появата
Коментари Харесай

Microsoft представи иновативното приложение Ink to Code

Хората от пробното звено към Microsoft Garage Project разкриха появяването на създаденото от тях последно приложение Ink to Code. То е ориентирано към разработчици, искащи да улеснят своето работно всекидневие чрез платформата на Microsoft Visual Studio.

Приложението има за цел улеснението на изработването на Universal Windows Platform и Android графични интерфейси, да придвижват елементарно концепциите си от недопечен тип в работещи приложения, разгласи Лейни Хюстън, която е програмен управител на Microsoft Garage Project. Вместо да употребяват хартия и молив, разработчиците могат да употребяват стилус и компютърен екран, с цел да нахвърлят концепциите си на тъчскрийн екран. След това, тези хрумвания се вкарват в приложението, което автоматизирано ги преоразмерява и почиства, тъй че да се образуват елегантни и симетрични прозорци, които се трансформират в детайли от интерфейса.

Оттам, приложението трансформира тези скици в код за Visual Studio и в среда за Xamarin, предопределен за мобилни разработчици. От Microsoft споделят, че Ink to Code, в действителност не създава самостойни работещи приложения, само че прототипните интерфейси, които се основават чрез него оказват помощ в ранния стадий на работата, а с това форсират целия цикъл по основаването на работещи приложения. То привежда знаци от дизайна, като етикети, текстови полета и абзаци, изображения и бутони в код. Garage Project употребяват технология за машинно образование за обектно различаване, която е основана от Microsoft, особено за приложението. Хюстън споделя също тъй че то може да е превъзходен инструмент за съдействие, ориентиран към хора с по-бедни дизайнерски и програмистки умения или просто като инструмент за разработка на хрумвания в недодялан тип. Хората от Microsoft Xamarin, които са спонсори на плана, оповестиха, че вършат плана обществено наличен, с цел да получат мнения от общността и да видят накъде може да развият Ink to Code.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР