Хората от древни времена са използвали антисептичните и лековити свойства

...
Хората от древни времена са използвали антисептичните и лековити свойства
Коментари Харесай

Ефективната природна рецепта срещу гъбички по ноктите на краката

Хората от антични времена са употребявали антисептичните и лековити свойства на среброто.

В античен Египет да вземем за пример полагали върху раните фино сребърно фолио, което допринасяло за бързото им укрепване и намаляло риска от зараза.

Използвано е също и в Гърция, Индия, Рим и Китай. Американците пък поставяли сребърна монета в млякото, с цел да удължат неговата валидност за консумация.

Сребърната вода може да се употребява за дезинфекциране на плодове и зеленчуци, промиване на рани и срещу редица болести, които ще се постараем да опишем в нашия уебсайт.

 g iStock

Прилага се сполучливо срещу намаляване на имунната система и за бързото възобновяване след боледуване или след диети за намаляване.

Едно от най-ефективните ѝ приложения е за дезинфекции, промивки, гаргари, компреси.

Ако страдате от перманентни гъбички по ноктите на краката, които не можете да отстраните по различен метод, третирането със сребърна вода на кожни раздразнения, рани, екземи и други дерматологични проблеми има висока успеваемост, поучават експертите.

Това, което би трябвало да извършите, е два пъти на ден да мажете засегнатите нокти с памучен тампон, пропит със сребърна вода.

 g iStock

Спазвайте процедурата постоянно за към 2-3 седмици и ще забележите по какъв начин гъбичните сектори по нокътя ще бъдат отстранени последователно.

Все отново не предозирайте третирането на засегнатите зони, защото несъразмерната приложимост на колоидното сребро може да има противоположен отрицателен здравословен резултат.
Тема на месеца в Edna.bg Знам какво НЕ направи предишното лято Юли  Липсва ти слънце? Ето 3 метода да събереш повече лъчи по време на работния ден Знам какво НЕ направи предишното лято Липсва ти слънце? Ето 3 метода да събереш повече лъчи по време на работния ден  Как да избегнем слънчевата алергия? Знам какво НЕ направи предишното лято Как да избегнем слънчевата алергия?  Лятото ни състарява? Знам какво НЕ направи предишното лято Лятото ни състарява? Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР